TEKA revine in Madrid: echipa de baschet a Realului are un nou sponsor principal

Florentino Perez a ajuns la un acord cu un nou sponsor pentru echipa de baschet a clubului Real Madrid. Conform “Encestando”, firma TEKA va deveni sponsorul principal al echipei de baschet si va aduce in bugetul clubului madrilen suma de 2,5 milioane de euro in fiecare dintre urmatorii trei ani de contract. Actualul sponsor al echipei, MMT va continua colaborarea cu Real Madrid,dar nu va mai fi sponsorul principal al madrilenilor.

Relatia dintre TEKA si Real Madrid este una veche, compania germana cu sediul central la Haiger a sponsorizat vreme de opt ani echipa de fotbal al clubului Real Madrid si nu se afla la prima aventura nici in ceea ce priveste baschetul. Germanii au mai sponsorizat echipa de baschet a Realului, dar suma pe care o ofera in acest moment este una fara precedent, aspect care l-a determinat pe Florentino Perez sa semneze un nou contract cu TEKA.

Compania fondata in 1924 de Karl Thielman are unul dintre sediile sale cele mai importante in Spania la Santander, are in jur de 5000 de angajati si din 2013 si-a extins colaborarile in tari ca Thailanda, Indonesia, Malayisia, Singapore, China, Emiratele Arabe Unite, Turcia, Maroc, Venezuela, Australia, Uruguay si Armenia.

Despre autor

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap