Courtois, semnal catre Real Madrid: “Daca ma doresc, sa discute cu Chelsea!”

Courtois

“Daca Real Madrid ma doreste, sa vorbeasca atunci cu Chelsea!”. Este una dintre cele mai atractive parti din interviul acordat de Thibault Courtois pentru revista Sport Foot Magazine.

Portarul belgian negociaza prelungirea acordului sau cu Chelsea in aceasta perioada, dar nu respinge sub nicio forma ideea Real Madrid.

“Eu ma simt concentrat pe ceea ce fac acum la Chelsea. Daca ma doresc, sa vorbeasca atunci cu Chelsea si vom vedea. N-au facut-o niciodata pana acum” explica portarul belgian, despre care se spune ca a devenit favorit pentru a prelua fraiele portii blanco din sezonul viitor de la Navas.

“Iubesc Madridul ca oras, iubesc Spania. Am petrecut ani minunati acolo, acolo de fapt am devenit adult. La Atletico eram o adevarata gasca de prieteni: ieseam impreuna, mancam impreuna, de la ei am invatat limba pentru ca nu stiam absolut nimic. Cand am plecat, am plans!”

Si totusi, daca Real Madrid e intr-adevar interesata de Courtois, cum ar raspunde belgianul? “Daca Real Madrid ma doreste, situatia mea personala va conta. Aspectul legat de familie nu are pret pentru mine. Iti repet, pentru moment sunt insa concentrat pe ceea ce fac aici. “

Sotia si cei doi copii ai lui Courtois locuiesc in Spania. Courtois se vede obligat sa discute zilnic pe Facetime cu fetita sa, in timp ce fiul sau este prea mic pentru a face asta.

Thibault calatoreste des spre Madrid, dar timpul nu-i permite sa faca asta, atat de des pe cat si-ar dori. Cu toate acestea, portarul recunoaste ca e aproape sa-si prelungeasca acordul cu Chelsea si pare sa lanseze un semnal direct, catre Real Madrid. Va reactiona Florentino?

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap