Heynckes avertizeaza: “Nu o subestimati pe Real Madrid! Va trece de PSG!”

Jupp Heynckes, fost antrenor la Real Madrid si actual antrenor al gruparii germane, Bayern Munchen, trage un semnal de alarma la nivel european: “Nu subestimati Realului, eu cred ca vor elimina Paris Saint Germain!”.

Herr Jupp a castigat Uefa Champions League cu Bayern in 2012-2013, repetand performanta din 1997-1998, cand Realul lui Heynckes triumfa in cea mai importanta competitie inter-cluburi: “De la Real au plecat 3 jucatori foarte buni in vara: Morata, Pepe si James. Nu au cumparat vedete si au crezut ca jucatorii mai tineri pot compensa asta. Ai nevoie de o combinatie foarte buna intre jucatorii tineri si cei mai batrani, intre jucatorii mai experimentati si jucatorii flaminzi de performanta.” a explicat tehnicianul nascut la Monchengladbach.

Germanul avertizeaza insa: “Real Madrid nu trebuie scos din carti in UCL. Au mai multa experienta ca PSG si cred ca ei vor castiga acest duel si se vor califica! Da, trec printr-o perioada mai grea in campionat dar in opinia mea este un lucru normal mai ales dupa ce au castigat de doua ori consecutiv UCL si au luat si campionatul.”

Fostul antrenor al lui Kroos de la Leverkusen a facut de asemenea trimitere la fosta sa experienta pe Santiago Bernabeu: “Real Madrid are o echipa foarte buna pentru a juca in competitia europeana. Cand am castigat prima data UCL in 1998, am terminat pe locul 4 in campionat. Stiu din experienta mea personala ca Real Madrid nu trebuie niciodata subestimata.”

Vorbeste la superlativ despre James Rodriguez: “Un chilipir pentru noi!”

James Rodriguez
James Rodriguez

Heynckes explica in urma cu 2 zile si situatia lui James Rodriguez, jucator despre care se vehiculeaza ca s-ar putea intoarce pe Bernabeu din vara. In conferinta de presa premergoare meciului de cupa cu Paderborn insa, Heynckes a trasat o linie clara in privinta columbianului: “La ceea ce arata, James e un chilipir pentru Bayern Munchen. Nu e usor sa vii intr-o alta tara, cu o cultura diferita, dar se descurca foarte bine si joaca la un nivel inalt. O poate face si mai bine. La Madrid, James nu primea minutele pe care un jucator de calitatea sa le merita. Aici este fericit, iar pe noi ne bucura felul in care se misca si maniera in care s-a integrat. E relaxat, zambeste si joaca bine” a explicat Heynckes.

James Rodriguez a fost implicat direct la golurile echipei sale la fiecare 106 minute pe care le-a bifat in tricoul bavarezilor.

Despre autor

Tags: , ,

Catalin Stoica

Catalin Stoica

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap