Cristiano i-a dezbinat! Ruptura totala intre Florentino Perez si vicele Fernandez Tapias

Jurnalistul Miguel Queipo de Llano, prietenul site-ului nostru, ne ofera o informatie extrem de interesanta din interiorul clubului. Conform acestuia, o parte a conducerii executive a Realului s-a opus vehement transferului lui Cristiano la Juventus, iar intre unii membri marcanti si Florentino Perez au aparut deja contre.

Perioada proasta pe care o traverseaza formatia lui Lopetegui a accentuat disensiunile dintre Florentino Perez si anumiti membri ai Consiliului de Administratie al clubului blanco.

Totul a plecat de la Cristiano si decizia lui Perez de a se desparti foarte usor de super starul madrilenilor. “Fefe” sau Fernando Fernandez Tapias (foto, stanga sus) este primul vicepresedinte al clubului si un apropiat al lui Perez. El a fost primul care a avut curajul sa-i transmita presedintelului ca greseste cu maniera in care a abordat “cazul Ronaldo”.

Miguel Queipo de Llano ne anunta ca cei doi, pe care ii leaga o prietenie de 30 de ani, aproape ca nu-si mai vorbesc in momentul de fata. Tapias este liderul grupului din conducerea clubului care nu a fost de acord cu plecarea portughezului la Juventus Torino.

“Ii platesti salariul pe care il cere din cei 40% pe care ii da clubului din drepturile de imagine, care e problema?”. O afirmatie pe care Tapias a facut-o de fata cu toti membrii Consiliului de Administratie, in directia Perez. Si care lui Florentino nu i-a picat deloc bine, in contextul in care a venit si de la unul dintre cei mai apropiati oameni ai sai. “Fefe” n-a putut strange insa majoritate de voturi in CdeA, dar Miguel ne spune ca a pierdut greu si ca acum, o buna parte dintre cei care s-au opus ideii sale, au sarit in barca sa.

Ronaldo a plecat in cele din urma la Juve, iar cei doi isi vorbesc foarte rar. Miguel Queipo ne anunta ca recent, Tapias a avut un nou mesaj pentru fostul sau bun prieten: “Sa stii de la mine: e o calitate sa ai puterea de a fi mandru, dar aroganta e un pacat capital. Acum ii platesti pretul” a fost mesajul lui “Fefe” catre Florentino, dupa ce Real Madrid a adunat si al patrulea meci la rand fara gol marcat.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap