Eden Hazard, o noua declaratie de afectiune: “Real Madrid? Un vis pentru mine!”

Eden Hazard, de departe fotbalistul care a făcut cele mai dulci avansuri Realului. A recidivat la finalul meciului cu Southamtpon: ”Când ești copil ai vise. Și speri ca ele pot deveni realitate. Am spus-o de multe ori. Dacă plec de la Chelsea sunt fericit, dacă rămân sunt fericit. Real Madrid e cel mai mare club din lume. Și da, e un vis pentru mine. Visam să ajung acolo. Dar nu vreau să vorbesc toată ziua despre asta. Nu pot afirma ca voi prelungi contractul cu Chelsea, apoi sa nu fac asta. Vreau ce e mai bine pentru club, dar si pentru mine”

Hazard are 26 ani. Masoara 1.73 de centimetri si s-a remarcat in fotbalul mare ca aripa stanga, la OSC Lille. Inca din perioada junioratului Zidane a pus ochii pe talentatul belgian, pe care se spune ca l-a propus la Real Madrid, inca de pe vremea cand juca la echipa secunda de la Lille.

Hazard, fotbalist nascut in localitatea La Louviere, s-a facut mare si a debutat la Lille, unde a bifat prestatii remarcabile. In 194 de meciuri pentru francezi, Eden a marcat de 50 de ori si a pasa decisiv in alte 54 de randuri. N-a fost dorit la Madrid, asa ca Chelsea i-a facut loc in primul unsprezece. Citeste aici profilul sau complet.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap