Cristiano Ronaldo la premiera filmului sau: “Vreau sa ma retrag de la Real Madrid!”

Cristiano Ronaldo si-a lansat filmul documentar “Ronaldo” la Londra, la a carui lansare nu a participat niciun oficial al clubului Real Madrid. Au fost insa prezenti printre altii fostii sai antrenori Sir Alex Ferguson, Carlo Ancelotti si Jose Mourinho, prieteni apropiati sau agentul Jorge Mendes. Starul lui Real Madrid a facut si cateva declaratii interesante cu ocazia premierei, una dintre ele legandu-se de o posibila colaborare in viitor cu Jose Mourinho: “As lucra din nou cu el, de ce nu? Niciodata nu poti sa stii ce se va intampla” a marturisit Cristiano.

Ronaldo a tinut totodata sa puna capat speculatiilor privitoare la o eventuala plecare a sa de la Real Madrid in vara viitoare: “Mi-as dori sa-mi inchei cariera la Real Madrid. Mai am inca doi ani de contract cu cel mai mare club al lumii si sunt foarte fericit ca fac parte din acest club urias” i-a marturisit Ronaldo jurnalistului Edu Aguirre, cel care i-a adresat intrebarea. Mai mult, Ronaldo a evitat elegant un raspuns legat de Manchester United: “Sunt la Madrid si sunt fericit aici” a replicat lusitanul. “Doar Manchester United daca pleci” a revenit jurnalistul, insa Ronaldo a fost din nou categoric: “Doar Real Madrid!”. Afirmatiile sale au fost intarite si de super-agentul, Jorge Mendes: “Cristiano iubeste Manchester, Cristiano iubeste Real Madrid. Vrea insa sa-si incheie cariera la Madrid si eu sunt convins ca asa se va intampla” a anuntat cel mai influent impresar din fotbalul mondial. Despre fostul sau antrenor, Carlo Ancelotti, Cristiano a vorbit la superlativ: “Este un tip fantastic si un antrenor mare. Ceea ce-ti ramane de la antrenorii tai este personalitatea. In plus, Ancelotti ne-a adus Decima, a facut oameni fericiti in Spania” a marturisit Ronaldo.

Filmul “Ronaldo” a fost asteptat cu sufletul la gura de milioane de fani. Conform BBC, peste 5 milioane de descarcari a inregistrat “Ronaldo” in primele doua ore de la aparitie, o cifra absolut remarcabila. Cristiano si-a dezvaluit in acest film/documentar o parte mai putin cunoscuta a vietii sale. Filmul reda momente emotionante de la inmormantarea tatalui fotbalistului, povesteste clipele dure infruntate de fratele sau, un alcoolic demonstrat la fel ca si parintele sau, arata imagini unice din intimitatea fotbalistului si subliniaza afectiunea deosebita pe care Ronaldo i-o poarta fiului sau si intregii sale familii.

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap