Cristiano Ronaldo: unic si irepetabil!

cristiano-ronaldo-legend

Cristiano este unic si irepetabil! Iar locul sau in istoria Realului e acolo, langa Don Alfredo di Stefano. In istoria sportului, probabil e intre primii, undeva langa Air Jordan, dar o treapta, doua peste.

Un fenomen, titan al acestui sport. A castigat primul Balon de Aur acum noua ani, a mai castigat trei intre timp, iar acum la cei 32 de ani ai sai il va castiga pe urmatorul. Schimband intre timp echipele, campionatele, cativa antrenori, sisteme de joc, stil de viata, ritm, etc…

E atat de mare incat niciunul dintre noi nu realizeaza ce a insemnat pentru club in toti acesti ani. De la venirea sa in 2009, timp de aproape cinci sezoane a fost singurul motiv care imi dadea speranta in meciurile tari din Europa, dar mai ales in cele din Clasico.

Iar cand parea ca se indreapta spre finanlul carierei, ne-a dat un dos de palma tuturor (inclusiv mie) reusind o jumatate de an absolut ireala. Ca sa ne imaginan despre ce vorbim, ganditi-va ca putem aduna primii zece jucatori din PL si tot nu ajungem sa facem un picior stang ,,bun,, al lui Cristiano. Rooney (alta feblete a mea), putin mai tanar decat el, s-a pensionat de vreo trei sezoane, cu toate acestea castiga 350 de mii lire per saptamana, iar niciun un fan al lui United nu-l fluiera pe Old Trafford.

Eu, personal, i-as plati salariul pana la 45 de ani doar pentru a-i vedea pasiunea din privire, la fiecare meci pe care il joaca. Orgoliul fotbalistic al unui jucator precum Cristiano nu-l poti cumpara cu toti banii din lume. Si e simplu: nu-l gasesti! Indiferent ce se va intampla, nu-i pot dori decat tot binele din lume.

Chapeau bas, Cristiano!!!

NOTA: Acest articol s-a nascut dintr-o postare. Una excelenta de altfel, a user-ului “Real..eu” de pe site-ul nostru. Am considerat ca merita mult mai multa atentie si totodata multumirile Realmadrid.com.ro pentru aceste randuri impresionante. 

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap