Cristiano Ronaldo: “Vreau sa castigam toate cele sase trofee puse in joc anul acesta!”

Cristiano Ronaldo continuă să-și îmbogățească vitrina cu trofee, atât la nivel colectiv, cu echipa, cât și la nivel individual. Astfel, el este fericit pentru ultimul trofeu individual cucerit, acela de cel mai bun jucător al sezonului, premiu oferit de siteul goal.com: E un motiv de mândrie enorm pentru mine să fiu ales din nou cel mai bun jucător, a spus el.

Atacantul portughez a fost în vacanță de când și-a terminat aventura la Mondial, în data de 26 iunie. S-a bucurat de 29 de zile de repaos total, pentru a putea trece peste durerile pe care le resimțea dupa un sezon 2013-2014 foarte dur din punct de vedere fizic și pentru a-și încărca bateriile din punct de vedere mental, după eliminarea timpurie a Portugaliei de la turnelul final al Mondialului.

Cristiano se antrenează deja pe iarbă, deși nu alături de restul grupului și spune că echipele, colegii și fanii sunt elementele care îl fac mai bun pe un fotbalist. Îmi doresc să câștig toate trofeele cu Real Madrid , așa că le vreau pe toate șase de sezonul acesta. Clubul nostru, antrenorii pe care îi avem, colegii mei incredibili și eu vom face tot posibilul în fiecare meci, în fiecare săptămână pentru a aduce bucurie unor fani magnifici, spune portughezul, care știe că acest sezon reprezintă o provocare plină de speranță. După ce va scăpa de problemele de la genunchi, își dorește să fie gata pentru debutul oficial al campaniei, pe 12 august, când se va disputa, la Cardiff, Supercupa Europei, în compania FC Sevilla.

Cristiano nu este genul care se dă înapoi de la antrenamentele pe gazon, ci încearcă, în permanență, să-și îmbunătățească nivelul fizic, ceea ce îl ajută să fie determinant în timpul jocului. Lupt de la începutul fiecărui antrenament pînă în ultima secundă a fiecărei partide, spune Cristiano, care lasă să se vadă spiritul său nonconformist și luptător.

Portughezul își urmează cu atenție programul de pregătire, având în vedere întâlnirile oficiale ale lui Real Madrid, astfel încât nu va juca în amicalul impotriva Romei din această dimineață. Deși nu va face parte din echipa blanco la această întâlnire, Cristiano Ronaldo provoacă nebunie în rândul suporterilor. Starul portughez rămâne în fiecare zi, după antrenamente, de vorbă cu fanii de la baza de antrenament și semnează autografe și face fotografii cu cei mai fideli fani ai lui Real Madrid.

Articol de Daniela Pitigoi

Despre autor

Tags: , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap