Real Madrid da inca o lovitura: K.C Rivers semneaza in aceste zile

K.C Rivers este cea mai recenta achizitie a echipei de baschet a clubului Real Madrid, cu toate ca transferul sau nu a fost inca oficial confirmat de club. Americanul il va inlocui in lotul echipei madrilene pe Tremmell Darden, jucator pe care “albii” l-au achizitionat anul trecut chiar in detrimentul lui Rivers. Darden a ajuns intre timp la Olympiacos, iar Real Madrid s-a reorientat catre Kelvin Creswell sau K.C Rivers, asa cum este americanul in varsta de 27 de ani cunoscut in lumea baschetului.

Format la Universitatea din Clemson, K.C Rivers a mai evoluat pentru Benetton Treviso, Virtus Bologna, Chorale Roanne, Lokomotiv Kuban si Khimki in Europa, cu ultima dintre echipele mentionate disputand chiar finala Euroligii in 2012-2013. Are o medie de 9.6 puncte pe meci, 2.7 recuperari per partida si 1.5 asissturi. Rivers este a patra achizitie a madrilenilor dupa Andres Nocioni (fostul jucator de la Sacramento Kings, Chicago Bulls si Philadelphia 76sers), Maciulis (fostul star de la Panathinaikos) si Facundo Campazzo (unul dintre cei mai talentati baschetbalisti argentineni).

In acest moment, primul 5 al lui Pablo Laso arata foarte bine cu Ioannis Bourousis, Andres Nocioni, Jonas Maciulis, Rudy Fernandez si Sergio Llull. Marcus Slaughter si Salah Mejri sunt alternativele la Bourousis, Felipe Reyes varianta la Nocioni, Jaycee Carroll alternativa la Rudy Fernandez, Sergio Rodriguez si Facundo Campazzo il vor seconda pe Llull in timp ce Rivers va fi varianta de rezerva la Jonas Maciulis.

Real Madrid 2014-2015: Ioannis Bourousis (Marcus Slaughter / Salah Mejri), Andres Nocioni (Felipe Reyes) , Jonas Maciulis (K.C Rivers), Rudy Fernandez (Carroll) , Sergio Llull (Sergio Rodriguez / Campazzo). Antrenor Pablo Laso

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap