Daca nu apar surprize de ultima ora, Zinedine Zidane va antrena Real Madrid Castilla

Zinedine Zidane ramane la Real Madrid si va prelua aproape sigur fraiele Castillei. “Este maniera perfecta prin care Florentino Perez il pregateste pe Zizou pentru banca primei echipe” anunta o sursa de incredere din Spania. Fostul mare international francez s-a consultat cu presedintele blanco si cu antrenorul care Carlo Ancelotti si a luat decizia de accepta se pare propunerea de a pregati Castilla in aventura care va incepe din vara in liga a treia spaniola.

Directorul Canterei blanco, Ramon Martinez, personaj contestat in ultima vreme, a acceptat fara probleme decizia conducerii clubului astfel ca sunt sanse foarte mari ca Zinedine Zidane sa devina antrenorul principal al echipei secunde a clubului nostru. Un aspect tare interesant este acela ca Zidane va miza din sezonul viitor la Castilla si pe unul dintre fii sai, Enzo Zidane, una dintre marile promisiuni ale canterei merengue.

Enzo Alan Zidane Fernandez are 19 ani si masoara 1,86cm. Pustiul lui Zizou evolueaza oriunde in linia mediana, dar cu predilectie in pozitia de mijlocas ofensiv. El are atat cetatenie spaniola cat si algeriana, dar momentan a acceptat sa evolueze pentru selectionata de tineret a Frantei sub 19 ani. Enzo a prins si la echipa mare a clubului doua antrenamente in perioada Jose Mourinho. Alti jucatori pe care Zidane va miza din sezonul viitor la echipa secunda a clubului sunt Derik Osede (care cel mai probabil va fi noul capitan al echipei), Javi Noblejas, Alvaro Medran, Diego Llorente, Ruben Sobrino, Burgui, Raul de Tomas, Ruben Belima si Sergio Aguza. La Castilla vor promova aproape sigur Alvaro Fidalgo (declarat cel mai bun jucator din lume in 2014 la categoria de varsta sub 17 ani), Curro Harillo (cel mai bun portar al Campionatului Mondial sub 17 ani) si Borja Mayoral (golgeterul Campionatului Mondial sub 17 ani)

Cum ar putea arata Castilla in sezonul 2014-2015 cu Zidane pe banca tehnica: Ruben Yanez (18 ani) – Jose Leon (19 ani), Derik Osede (21 de ani), Diego Llorente (20 de ani), Noblejas (21 de ani)- Alvaro Medran (20 de ani), Sergio Aguza (21 de ani) – Lucas Vasquez (22 de ani), Enzo Zidane (19 ani), Ruben Belima (22 de ani) – Raul de Tomas (19 ani)

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap