Bein Sports arunca bomba: Falcao si-a cerut transferul la Real Madrid!

Bein Sports anunta ca Radamel Falcao si-a dat acordul pentru a evolua din vara la Real Madrid. Jucatorul reprezinta o dorinta mai veche a presedintelui Florentino Perez si conform sursei citate fotbalistul isi doreste enorm sa-si indeplineasca visul copilariei, acela de a evolua intr-o zi pentru gruparea blanco. Postul de radio care este foarte apropiat de cluburile Paris Saint Germain si AS Monaco sustine ca Falcao i-a cerut agentului sau Jorge Mendes sa refuze ofertele venite de la Chelsea, Liverpool si Manchester City si sa discute doar cu Real Madrid posibilitatea unei reveniri in La Liga.

Bein Sports este postul de sport (atat Radio cat si TV) al celebrei Al Jazeera si este acelasi post care a anuntat in premiera mutarea lui Falcao de la Atletico Madrid la AS Monaco. Atacantul columbian se afla momentan in vacanta la Miami alaturi de fiica si sotia sa si este complet refacut dupa accidentarea suferita inainte de startul Cupei Mondiale. La 28 de ani, Radamel Falcao mai are contract pana in 2018 cu AS Monaco, dar nu mai doreste sa ramana in Ligue 1, acolo unde considera ca n-a evoluat deloc ca fotbalist in ultimul sezon.

Aceeasi sursa sustine ca Falcao si-a pastrat inca vila din cartierul La Finca din Madrid, acelasi cartier unde locuieste si Cristiano Ronaldo. De altfel intre portughez si Falcao s-a legat o relatie de prietenie destul de stransa, vizibila si in mediile de socializare in ultima perioada. Falcao a fost primul fotbalist care a sustinut public ca Ronaldo trebuie sa castige Balonul de Aur in 2013, in timp ce Ronaldo a fost primul fotbalist care si-a exprimat public regretul ca “El Tigre” nu va putea evolua la Cupa Mondiala. Posibila sosire a lui Radamel Falcao s-ar produce in conditiile in care Luis Suarez nu se va putea desparti de Liverpool in aceasta vara. Dorinta expresa a lui Falcao de a imbraca tricoul blanco l-a induplecat se pare pe Florentino Perez sa poarte primele discutii cu Jorge Mendes si miliardarul Dimitry Ribolovlev cu care are o relatie speciala.┬áMutarea ar putea fi anuntata dupa Cupa Mondiala.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap