Daca Ronaldo nu-si accepta rolul de numar 9, Real Madrid poate apela la varianta Van Persie

Discutia dintre Rafa Benitez si Cristiano Ronaldo poate fi lamuritoare si in privinta transferurilor la Real Madrid. Benitez s-a confesat apropiatilor ca il vede pe Cristiano jucand intr-un nou rol de numar 9, dar aceasta discutie nu a avut inca loc intre antrenor si super starul portughez.

In functie de decizia comuna (exista voci care sustin ca Ronaldo n-ar vrea inca sa joace in acest rol si ar prefera sa mai astepte un sezon) se vor putea realiza si alte transferuri la Real Madrid. De ce? Pentru ca daca Ronaldo accepta acest rol, madrilenii nu vor mai cauta un alt numar 9 pe piata, avand deja variantele Cristiano, Benzema sau chiar Bale, plus Borja Mayoral care pare o varianta sigura pentru viitor. In cazul in care Ronaldo nu accepta inca acest rol, Madridul se va deschide pe piata in cautarea unei rezerve a lui Benzema sau a unul jucator care sa poata sa-i faca francezului concurenta. Mai mult, posibila trecere a lui Cristiano in rolul de numar 9, deschide si alte piste pentru Rafa Benitez, care in contextul in care ar putea schimba si sistemul de joc, ar cauta sa mai aduca si un mijlocas central pentru a intari duo-ul Kroos-Modric.

Varianta cea mai vehiculata este Arturo Vidal, care ar putea evolua intr-o linie de trei alaturi de Kroos si Modric, eliberandu-l pe Bale in banda stanga, lasandu-i banda dreapta lui James si provocandu-l pe Cristiano in noul rol de numar 9. Variantele de atacanti vehiculate nu sunt insa prea multe. Cele mai probabile tinte ale madrilenilor in acest moment par Fernando Llorente de la Juventus Torino si Robin van Persie de la Manchester United.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap