De ce ezita Real Madrid sa-l puna pe Guti antrenor la Castilla

Guti, Real MAdrid Juvenil A

Cu un parcurs aproape la fel de dezastruos precum jocul echipei, Santiago Solari este aproape de a fi indepartat de la carma echipei a doua a Realului, Real Madrid Castilla.

Rabdarea oficialilor blanco pare sa se fii incheiat, iar Solari ar urma sa fie destituit in aceasta saptamana. Evident, toate gandurile fanilor merengue duc in acest moment catre Guti, cel mai dorit antrenor pentru banca Castillei. Cu trei trofee castigate la debutul sau ca antrenor, Guti se bucura de o incredere extraordinara printre fanii blanco, dar si printre oficialii merengue.

Si totusi, Bernabeudigital dezvaluie ca Florentino Perez n-ar dori sa-l aduca pe Guti in acest moment la Castilla. Si nu pentru ca nu l-ar simpatiza, ci pentru ca nu vrea sa-l expuna. Presedintele Realului a aflat ca la Castilla exista o atmosfera complet negativa, acte de indisciplina si resurse modeste la nivel de potential. Din acest motiv, Perez ar evita sa-l numeasca pe Guti pana vara viitoare, cand talentatul tehnician merengue ar urma sa-si configureze lotul, bazandu-se pe o mare parte dintre actualii sai jucatori de la juvenil.

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap