Warning: is_readable() [function.is-readable]: Unable to find the wrapper "https" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/realmadr/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mashsharer/includes/header-meta-tags.php on line 286
Thu. Oct 17th, 2019
Guti, Real MAdrid Juvenil A

De ce ezita Real Madrid sa-l puna pe Guti antrenor la Castilla

Cu un parcurs aproape la fel de dezastruos precum jocul echipei, Santiago Solari este aproape de a fi indepartat de la carma echipei a doua a Realului, Real Madrid Castilla.

Rabdarea oficialilor blanco pare sa se fii incheiat, iar Solari ar urma sa fie destituit in aceasta saptamana. Evident, toate gandurile fanilor merengue duc in acest moment catre Guti, cel mai dorit antrenor pentru banca Castillei. Cu trei trofee castigate la debutul sau ca antrenor, Guti se bucura de o incredere extraordinara printre fanii blanco, dar si printre oficialii merengue.

Si totusi, Bernabeudigital dezvaluie ca Florentino Perez n-ar dori sa-l aduca pe Guti in acest moment la Castilla. Si nu pentru ca nu l-ar simpatiza, ci pentru ca nu vrea sa-l expuna. Presedintele Realului a aflat ca la Castilla exista o atmosfera complet negativa, acte de indisciplina si resurse modeste la nivel de potential. Din acest motiv, Perez ar evita sa-l numeasca pe Guti pana vara viitoare, cand talentatul tehnician merengue ar urma sa-si configureze lotul, bazandu-se pe o mare parte dintre actualii sai jucatori de la juvenil.