Cristiano Ronaldo THE BEST » Legendarul atacant merengue a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist din lume

cristiano ronaldo the best

Cristiano Ronaldo a primit premiul THE BEST pe care FIFA il acorda celui mai bun jucator din lume. Dupa un sezon spectaculos in care a castigat atat Liga Campionilor cat si titlul de campion al Spaniei, Cristiano a dominat votingul jurnalistilor, capitanilor si selectionerilor din intreaga lume. Trofeul reprezinta practic jumatate de Balon de Aur, pentru ca pe aceleasi criterii era stabilit pana in 2016 castigatorul mult ravnitului trofeu. Ronaldo este principalul favorit la castigarea Balonului de Aur si in acest an, premiu pe care il va acorda France Football la finalul anului.

“Nu sunt preocupat ca nu marcheaza meci de meci in ultima vreme. O va face. Cand nu inscrie mereu ma intrebati asta. Dar trebuie sa stiti: Cristiano este cel mai bun fotbalist al generatiei sale, de departe” – Zinedine Zidane, dupa meciul cu Eibar.

In sezonul trecut, Cristiano a castigat doua trofee majore (La Liga si Uefa Champions League) si doua minore (Supercupa Spaniei si Supercupa Europei), trofeul de golgeter al Uefa Champions League si a fost decisiv pentru Real Madrid in sferturile, semifinalele si finala Ligii Campionilor. Ronaldo a marcat 10 goluri in aceste meciuri decisive, transand aproape de unul singur meciurile din dubla mansa cu Bayern si Atletico Madrid, dar si finala Ligii Campionilor in care a marcat de doua ori. Oblak, Neuer si Buffon, trei dintre cei mai buni portari au lumii au fost doborati de Cristiano care le-a marcat zece goluri in cele mai importante jocuri ale sezonului.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap