Declaratii dupa derby-ul cu Atletico Madrid

Carlo Ancelotti nu este îngrijorat, deşi Real Madrid nu a mai câştigat în faţa lui Atletico Madrid de cinci partide. Iată ce a declarat antrenorul italian despre meciul de aseară, de pe Santiago Bernabeu: „ Am plătit foarte scump erorile defensive, însă jocul echipei din prima repriză a fost magnific. Am făcut faţă adversarului şi am jucat bine. Acum avem trei săptămâni în faţă să pregătim la antrenamente jocul din UCL, iar acesta poate fi un aspect pozitiv. Am avut ceva probleme în ieşirea cu mingea, e prima dată când se întâmplă şi nu cred că se va mai reăeta acest gen de greşeli. În prima parte ne-a ieşit destul de bine această fază, am deţinut controlul. La finalul primei părţi, încă mai credeam în calificare, însă a doilea gol ne-a făcut mult rău, deşi am egalat repede. De obicei, atmosfera de pe Bernabeu e foarte bună, dar nu cred ca aplauzele la adresa lui Isco după ce a faultat dur sunt ok. Cheia meciului a stat în cele două erori defensive pe care le-am făcut la începutul fiecărei reprize. Consider că am jucat spectaculos pe parcursul unei ore din meci. Isco a jucat foarte bine, are calitate şi continuitate, a făcut o nouă partidă mare, aşa cum cred că toţi jucătorii mei au jucat foarte bine destul de mult timp. Cu Atletico nu am jucat prea mult în interior, pentru că ei închid foarte bine liniile, aşa că nu ne-a fost uşor. Pepe a primit o lovitură în coaste, va face o radiografie, sperăm să nu fie nimic grav. Aş fi fost îngrijorat dacă nu am fi avut ocazii de a marca. Însă am făcut un joc foarte bun, preocuparea vine din greşelile pe care le facem în defensivă. Trebuie să mergem mai departe şi să învăţăm din aceste erori.”

Marcelo: „ Nu prea e mult de vorbit. Am încercat până la final. Trebuie să îi felicităm pe Atletico, sunt câştigătorii meritaţi ai acestei duble. Eram concentraţi înainte de partidă, însă în fotal se întâmplă astfel de lucruri, eu sunt mândru de echipa noastră. Nu am renunţat la speranţă, deşi rezultatul nu era deloc în favoarea noastră. Trebuie să ne asumăm această înfrângere. Nu cred că ne-a deconscentrat sărbătorirea Balonului de Aur, pe stadion, am mai făcut asta şi altădată. Am avut câteva intrări mai dure, vreo trei, pe finalul meciului, aşa cum altădată au făcut şi ei, însă astea rămân în teren. În ceea ce ne priveşte, vrem să repetăm performanţele de anul trecut, însă acum trebuie să ne asumăm rezultatul din această seară.”

Butragueno: „ Vreau să mulţumesc fanilor, care au fost extraordinari. La fel, echipei. Nu s-a putut în seara asta. Am început practic meciul de la 0-1, din primul minut, însă echipa a depus un efort notabi în prima repriză. Am înercat să deschidem benzile, însă ei s-au apărat foarte bine. În a doua repriză, am luat din nou un gol chiar la îneput, iar asta a fost devastator pentru noi. Am avut în faţă un mare rival, însă mie mi-a plăcut Real Madrid în prima repriză. Trebuia să nu luăm gol şi am luat două, dar cred că trebuie să rămânem optimşti. Nu cred că Isco a intrat atât de tare la fault din cauză că aşa şi-a dorit, e un sportiv care joacă curat, eu pun gestul lui pe seama tensiunii.”

Despre autor

Tags: , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap