Diego Ribas despre Vinicius: “Un transfer exceptional pentru Real Madrid!”

Vinicius Junior, Flamengo

A jucat trei ani la marea rivala locala, Atletico Madrid si a mai trecut prin cariera sa pe la Juventus, FC Porto sau Wolfsburg. Actualmente, Diego Ribas joaca pentru Flamengo, acolo unde ii este coechipier viitorului blanco, Vinicius Junior.

Fotbalist spectaculos, dar a carui cariera a fost marcata de accidentari, Diego Ribas se bucura de fotbal in tricoul celei mai titrate echipe braziliene. Ba chiar a revenit la inceputul anului in atentia echipei nationale fiind convocat de selectionerul Tite.

Intervievat de cotidianul AS, Diego l-a analizat pe Vinicius, fotbalistul votat de peste 25.000 de mii dintre cititorii MARCA drept singurul tanar fotbalist imprumutat de Real Madrid care ar merita sa joace din vara pe Bernabeu. In acelasi sondaj au fost inclusi Valverde, Odegaard, Lienhart si altii. Doar brazilianul a trecut clasa…

Despre Vinicius, Diego spune: “Real Madrid a facut un transfer exceptional. Vinicius este un talent aparte”

Fostul decar de pe Calderon continua: “Din prima zi de cand a fost urcat la prima echipa, imi permit sa calific evolutia lui ca fiind excelenta. De la inceput am vazut cu totii ca este un jucator special, cu talent aparte. Ne-am dat seama din start ca va dura putin pana cand va incepe sa ne ajute sa obtinem puncte in momente importante”.

Diego crede ca fata de alti tineri jucatori brazilieni, Vinicius este si foarte disciplinat: “Imi place acest detaliu la el. Este un fotbalist disciplinat, se comporta exemplar si mi se pare surprinzator de matur pentru varsta lui. Toata concentrarea lui e pe antrenamente, vrea sa evolueze si ambitia lui imi place foarte mult.”

In actualul sezon, Vinicius Junior a bifat 26 de meciuri pentru Flamengo marcand 4 goluri si oferind o pasa decisiva. Vinicius este international Under 19 din acest an, dupa ce a marcat de 18 ori in 20 de meciuri la nationalele Under 15 si Under 17 ale Braziliei. La Flamengo, Vincius Junior joaca de regula in banda stanga, dar a bifat si patru meciuri ca aripa dreapta.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap