Conditiile in care Neymar ar putea ajunge la Real Madrid

neymar

Josep Pedrerol, moderatorul emisiunii El Chiringuito de Jugones a explicat care sunt conditiile in care Neymar Junior ar putea ajunge la Real Madrid, chiar daca a fost achizitionat in aceasta vara de Paris Saint Germain.

Pedrerol, care a subliniat faptul ca Neymar regreta alegerea facuta, mai ales ca se speculeaza ca nu este acceptat de greii vestiarului parizian, sustine ca stie care este clauza de reziliere a acordului dintre Paris Saint Germain si starul brazilian.

Se pare ca daca un alt club va plati aceeasi suma de 222 de milioane de euro, fotbalistul carioca poate pleca in aceiasi termeni de la gruparea de pe Parc de Prince. Josep Pedrerol spune de asemenea ca marele vis al lui Neymar este acela de a imbraca tricoul lui Real Madrid, vis pe care nu si-l putea indeplini plecand de la FC Barcelona, direct pe Santiago Bernabeu. Conform jurnalistului spaniol, Neymar este obiectivul numarul 1 al Madridului pentru vara viitoare.

 

Presa braziliana noteaza si ea astazi ca intre familia fotbalistului si diriguitorii clubului merengue ar fi existat deja cateva contacte. Tatal lui Neymar ar putea fi in spatele acestei mutari soc! In ultimele zile, Sergio Ramos, Casemiro, Isco, Nacho si Marco Asensio s-au pronuntat pozitiv atunci cand au fost intrebati despre posibilitatea venirii brazilianului pe Bernabeu.

Mai jos, video-ul complet din cadrul emisiunii Jugones.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fĂștbol, el pĂșblico se cansa de sus grandes figuras antes que Ă©stas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap