Dovada ca Manchester United a trimis tarziu actele pentru transferul lui David de Gea la Real Madrid

Florentino Perez a demonstrat in timpul interviului sustinut pentru Cadena COPE ca Manchester United nu a trimis la timp documentele in cazul David de Gea. “Exista un ecran mostra, un ecran care arata ca hartiile expediate de United au ajuns la FIFA la ora 00:00 si la 00:02 la noi. Deci mult prea tarziu. E greu sa faci totul in douasprezece ore, noi am negociat si am trimis contractele catre ei, dar le-a luat opt ore sa ne raspunda” a marturisit Florentino care a pus la dispozitia presei documentele mostra, desi anuntase ca nu le va face publice.

Pantallazo_Floren_32_original

In plus, Florentino a confirmat ca Real Madrid a facut totul pentru a-l aduce pe De Gea si a-i implini dorinta de a se imbraca in “alb”: “Noi am facut ceea ce trebuia sa facem. Ne-am inteles rapid cu De Gea si apoi cu United. I-am prezentat oferta lui Keylor Navas, daca Navas ne spunea ca nu vrea sa plece, totul pica,insa n-a fost asa. Din pacate, United ne-a permis sa negociem cu ei in ultimele 12 ore ale perioadei de transferuri” a anuntat Perez.

Despre viitorul lui De Gea, Perez s-a multumit sa spuna ca: “Nu putem sa stim ce va fi peste un an. Nu vom actiona in iarna pentru a-l transfera!De Gea trebuie sa faca ceea ce e mai bine pentru viitorul sau. Din pacate este greu sa stai un an pe banca de rezerve cand esti un portar de top” a concluzionat presedintele clubului Real Madrid in acelasi interviu acordat pentru postul Cadena COPE.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap