El Chiringuito | Julen Lopetegui va fi demis inainte de Clasico

Lopetegui

Julen Lopetegui va conduce echipa marti, contra Viktoriei Plzen in Champions League, dar sunt sanse mici sa o mai conduca si in El Clasico. Cel putin asta sustine Josep Pedrerol, moderatorul emisiunii El Chiringuito.

Florentino Perez vrea sa-l aduca inapoi pe Mourinho, dar conform informatiilor obtinute de site-ul nostru, se loveste de o reactie puternica din interiorul vestiarului. In plus, portughezul are contract cu Man United care nu pare dispusa sa renunte inca la serviciile sale.

Josep Pedrerol sustine ca Santiago Solari ar putea conduce echipa ca interimar in urmtoarea perioada.

Selectionerul Belgiei, Roberto Martinez si italianul Antonio Conte sunt alte doua nume pe care Real Madrid le are pe lista.

Jurnalistul Josep Pedrerol sustine ca Perez pare decis in acest moment sa se foloseasca de o solutie de interimat si sa-l astepte pe Mourinho pana in vara. Nu-i pasa de dorinta vestiarului si crede ca portughezul este singurul care poate restarta echipa, la fel ca in 2009. De aceasta data cu sprijin total din partea conducerii. O parte a Consiliului de Administratie nu este insa de acord cu revenirea lusitanului pe Bernabeu.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap