Real Madrid – Viktoria Plzen, marti de la 22:00

Doar 3 puncte are Real Madrid dupa primele doua meciuri din faza grupelor. Partida cu Viktoria Plzen de astazi este de asteptat sa fie un galop de sanatate si sansa revitalizarii echipei lui Lopetegui inainte de El Clasico.

AS Roma – Viktoria Plzen 5-0. De aici trebuie sa inceapa acest meci al “albilor” care au in fata una dintre cele mai modeste echipe care au trecut pe Santiago Bernabeu in ultimii ani de Champions League.

In septembrie, Plzen a pierdut cu 4-0 pe terenul Slaviei, echipa la care joaca romanul Baluta. Campioana Cehiei nu are cum sa sperie campioana europei, astfel ca partida de pe Bernabeu, care pentru foarte multi dintre fotbalistii lui Vrba este un miracol, nu poate reprezenta decat un galop de sanatate.

Adversarul Madridului de diseara a fost eliminat din cupele europene de FCSB-ul lui Becali acum 2 ani. Spune multe asta despre potentialul echipei pe care Isco et company o infrunta azi. Evident, Plzen are meritul de a fi castigat clar campionatul ceh si de a fi jucat in Europa League anul trecut destul de bine.

Insa diferenta este abisala si asta trebuie sa se vada in teren. Pentru ca toti jucatorii care l-au adus practic pe Lopetegui la Madrid trebuie sa joace acum pentru el. Tehnicianul spaniol are sansa reabilitarii printr-un scor mare, care ar prinde bine inainte de El Clasico. Un scor care speram sa vina in partida de diseara.

Echipa probabila Real Madrid

Navas – Odriozola, Ramos, Nacho, Marcelo – Casemiro, Kroos, Modric – Bale, Benzema, Isco

Despre autor

Tags: ,

The Real Riley

The Real Riley

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap