El Clasico 2014-2015: Top cele mai clare victorii ale lui Real Madrid in fata Barcelonei

Mai sunt doua zile pana la primul Clasico al sezonului, asa ca site-ul nostru intra in linie dreapta si se pregateste de cel mai asteptat meci al finalului de an 2014 in lume. Aruncam astazi o privire asupra celor mai clare succese ale echipei noastre in fata marii rivale, FC Barcelona.

3 februarie 1935: Real Madrid-FC Barcelona 8-2

Fara a pierde in fata Barcelonei patru ani la rand incepand cu 1931, Real Madrid si-a umilit marea rivala dupa evolutia de exceptie a lui Sanudo. Acesta a marcat de patru ori pentru echipa sa, Lazcano cu alte trei goluri si Regueiro aducand un succes mai mult decat categoric gruparii de pe Chamartin.

13 iunie 1943: Real Madrid – FC Barcelona 11-1
Al doilea tur al Cupei Generalismo, actuala Copa del Rey a opus in dubla mansa cele doua echipe rivale. La Barcelona, catalanii s-au impus cu 3-0, insa in returul de la Madrid avea sa se inregistreze cea mai mare diferenta de scor din intreaga istorie a confruntarilor directe. Real Madrid a spulberat FC Barcelona cu scorul de 11-1, legendarul Barinaga marcand atunci de patru ori. Pruden in alte trei randuri, Alonso cu o “dubla”, Curta si Botella a incheiat umilinta catalana care a puncat la 11-0 prin Martin.

25 octombrie 1953: Real Madrid – Barcelona 5-0
Marea echipa a Madridului il avea deja de doua saptamani in lot pe Alfredo di Stefano. Cel mai mare fotbalist din istoria clubului blanco avea sa incline balanta in favoarea noii sale echipe marcand de doua ori si pasand de alte doua ori decisiv la primul sau El Clasico. Roque Olsen de doua ori si Molowny aduceau in succes categoric madrilenilor alaturi de marele Di Stefano.

29 iunie 1974: Real Madrid – FC Barcelona 4-0

Tot in Cupa Spaniei, Los Blancos aveau sa splubere Barcelona si sa castige in acel an trofeul. Desi la pauza era doar 1-0 dupa golul lui Santillana, dupa pauza, Madridul a facut spectacol. Rubinan, Aguilar si Pirri au dus scorul al un 4-0 de senzatie pentru o echipa care in acel an nu pierdea niciun meci in Copa del Rey.

7 ianuarie 1995: Real Madrid – FC Barcelona 5-0
Iarna lui 1995 a adus prima aparitie in tricoul alb intr-un Clasico pentru danezul Michael Laudrup. Genialul decar al madrilenilor a facut spectacol pentru noua sa echipa devenind cosmarul fostei sale echipe, FC Barcelona. Zamorano a inscris de 3 ori in acea seara, Luis Enrique (actualul antrenor al catalanilor) si Amavisca inchizand tabela.

7 mai 2008: Real Madrid- Barcelona 4-1

Raul, Robben, Higuain si Van Nisterlooy aduceau un succes mai mult decat categoric echipei madrilene in fata Barcelonei lui Frank Rijkaard pentru care inscria Henry. Este celebrul meci in care jucatorii Barcei au organizat un “pasillo”.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap