El e favoritul lui Florentino » Joachim Low, primul nume de pe lista Realului

Joachim Low

Mai multe surse importante din Spania, Germania si Italia converg catre idea ca selectionerul Germaniei, Joachim Low, va fi ales de Florentino Perez sa duca mai departe proiectul Real Madrid. Asta in situatia in care francezul Zinedine Zidane nu va mai continua pe banca tehnica a albilor din sezonul viitor.

In ciuda faptului ca si-a prelungit contractul cu gruparea merengue, Zinedine Zidane insusi a sustinut public faptul ca la Madrid, nu esti niciodata sigur ca acest detaliu iti garanteaza sederea pe mai mult timp. Totul tine de rezultate, iar Zizou stie mai bine ca oricine asta. Francezul nu pare conditionat in acest moment de nimeni si de nimic, bucurandu-se de simpatia oficialilor blanco si mai ales de simpatia presedintelui Perez.

Totusi, un eventual sezon ratat, ar putea pune in pericol scaunul antrenorului francez, care ar putea fi inlocuit in vara. Nu in intersezon, asa cum sustine La Stampa, cotidian italian care anunta ca Zidane va fi destituit daca nu o elimina pe PSG din Liga Campionilor. Perez va avea se pare rabdare pana in vara cand va planui noul lot de jucatori si noua filosofie alaturi de viitorul antrenor. Aceasta pare sa fie si una dintre justificarile pentru care Perez nu a actionat acum instant pe piata de transferuri.

Mai marele blanco vrea ca antrenorul sa fie cel care decide, fie ca acesta va fi Zidane sau un alt nume din vara.

Conform mai multor surse din Italia, Germania si Spania, numele cel mai des rostit de Florentino pentru a prelua Madridul din vara, in eventualitatea in care Zidane renunta sau este inlocuit dupa un sezon catastrofal, este numele lui Joachim Low, actualul selectioner al Germaniei. Low este unul dintre putinii antrenori care l-au impresionat teribil pe Florentino, atat prin fotbalul placut pe care il ofera filosofia sa, cat si prin calitate si mai ales autoritate. Inclusiv Toni Kroos i-ar fi confirmat presedintelui ca la Mannschaft nu misca absolut nimic in front in fata lui Jogi Low, iar Perez pare si mai atras de aceasta idee.

Germanul si-ar dori ca dupa Mondialul din Rusia sa preia Real Madrid. In Rusia, Low va incerca sa pastreze titlul mondial pentru echipa sa nationala, apoi ar urma sa-si rezilieze contractul cu Federatia.

Alte trei nume sunt vehiculate drept posibili succesori ai lui Zinedine Zidane in cazul unui nedorit esec la finalul anului. Mauricio Pochettino de la Tottenham este si el pe lista oficialilor merengue, la fel ca si italianul Antonio Conte de la Chelsea. Ultimul nume de pe lista ar fi Jurgen Klopp.

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap