Elche – Real Madrid, revenirea lui Eden Hazard

Echipa noastră joacă astăzi în deplasare contra echipei Elche, aflată într-o formă destul de slabă, strângând 8 partide fără victorie. Este o echipă cu o posesie bună dar are și niște părți negative : este echipa care șutează cel mai puțin ( 5,2 ori pe partidă ), cea care crează cele mai puține ocazii de gol, cea care lansează cele mai puține atacuri și care primește cele mai puține lovituri de colț. A început campionatul cu o formulă cu 3 fundași centrali dar a schimbat pe un sistem 4 -1-4-1 iar Fidel este jucătorul cel mai important din echipă, participând la 75% dintre golurile marcate de Elche.

Real Madrid se prezintă într-o formulă aproape completă, singura absență fiind cea a brazilianului Rodrygo Goes, accidentat meciul trecut. După cum a confirmat Zinedine Zidane în conferința de presă de dinaintea meciului, Eden Hazard va juca în această seară. Se presupune că nu va juca titular dar va beneficia de câteva minute pe final, poate chiar 20 – 30, în funcție de cum va decurge partida. Hazard se antrenează normal cu echipa din 16 decembrie dar nu a jucat nici cu Eibar și nici cu Granada deoarece ZZ nu a dorit să riște, meciurile fiind foarte echilibrate. Eden nu mai joacă din 28 noiembrie și are 13 luni de când nu joacă un meci întreg cu Real. A pierdut 46 de meciuri din cauza a 9 accidentări în 18 luni, fapt care a dus la o atenție sporită a antrenorului la momentul revenirii acestuia dar necesitatea de a juca meciuri și a prinde ritmul de competiție face obligatoriu debutul său în meciul de diseară.

Cel care pare să joace titular diseară este Marco Asensio după meciul foarte bun făcut în ultima etapă când a avut o centrare de gol cât și o execuție tehnică spectaculoasă ( în bară din păcate) iar continuitatea este necesară în încercarea de a reveni la forma pe care o știm și apreciem.

Linia de fund va rămâne probabil neschimbată, meciurile din deplasare nefiind locul propice pentru revenirea lui Marcelo, așadar mizăm pe Courtois, Carvajal, Varane, Ramos și Ferland Mendy. La mijloc avem 2 fotbaliști care nu lipsesc din 11-le lui ZZ, Casemiro și Toni Kroos. Vom vedea dacă ZZ va opta pentru un mijloc cu 4 fotbaliști care să contracareze posesia bună a adversarului sau va juca 4 – 3- 3, caz în care Luka Modric are cele mai mari șanse să joace.

Din atac nu poate să lipsească francezul Karim Benzema, aflat într-o formă foarte bună și fiind cel în jurul căruia se învârt toate fazele noastre ofensive. În varianta probabilă de 4 – 3- 3 el va fi secondat de Asensio pe stânga și probabil Lucas Vasquez pe dreapta.

O victorie necesară într-un meci periculos, cum sunt majoritatea meciurilor apriori ușoare, dar pe care sperăm să o vedem diseară.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap