Isco Alarcon – decis să plece la finalul sezonului

Ziarele spaniole dau ca sigură plecarea lui Isco Alarcon la finalul acestui sezon ( unele spun chiar că din ianuarie însă se pare că se opune Zizou ), după o perioadă de 8 ani petrecută la cel mai mare club din lume. Contractul lui Isco expiră în 2022 după ce acesta a fost prelungit în 2017 ca urmare a perioadei senzaționale a mijlocașului din Malaga, unul dintre jucătorii fundamentali în cucerirea dublei Campionat – Liga Campionilor din acel an.

Indiscutabil unul dintre cei mai talentați jucători din istoria Madridului, Isco a intrat într-un con de umbră în ultima vreme, însuși Zidane recunoscând că nu-l folosește pe Isco atât cât i-ar permite calitatea dar având multe alte variante la mijloc, sistemul de joc actual nefiind unul care să-l avantajeze pe spaniol. Totodată, forma actuală a acestuia nu justifică o eventuală titularizare ( a fost de 3 ori titular anul acesta, fără realizări importante, niciun gol, nicio pasă de gol ) în detrimentul altui jucător.

Destinația aleasă de Isco se pare că este Sevilla unde se poate reîntâlni cu antrenorul cu care a avut cea mai bună relație și care i-a acordat cea mai mare încredere Julen Lopetegui. Cota lui Isco în acest moment este de 30 de milioane de Eur ( conform Transfermarkt ) dar, după ce vara trecută Real Madrid ar fi solicitat 60 de milioane în schimbul său, având în vedere faptul că intră în ultimul an de contract și că pandemia a redus drastic sumele de transfer, înțelegerea s-ar putea face pe o sumă între 15 și 20 de milioane de Euro. În acest fel clubul ar scăpa și de salariul pe 1 an ce ar ajunge la 7 milioane de Euro conform înțelegerii semnate în 2017.

Așadar vă întrebăm dacă ați fi de acord cu plecarea lui Isco în aceste condiții și dacă da, ce jucător vedeți în locul lui din sezonul viitor.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap