EXCLUSIV: Gundogan are sanse reduse sa mai ajunga pe Santiago Bernabeu

Mijlocasul Borussiei Dortmund, Ilkay Gundogan, in varsta de 23 de ani, este un jucator urmarit de Real Madrid de multa vreme. Pe 21 iunie 2013, reprezentantul jucatorului a incheiat un acord verbal cu oficialii blanco pentru ca jucatorul german sa se alaturi echipei madrilene incepand cu vara anului 2014. Din pacate pentru jucatorul Borussiei Dortmund, sunt sanse uriase ca respectiva intelegere sa cada, conform unor informatii exclusive venite din interiorul clubului spaniol pe adresa site-ului nostru.

Mai exact, oficialii madrileni, s-au declarat revoltati de situatia jucatorului antrenat de Jurgen Klopp, Gundogan fiind si in momentul de fata accidentat. De altfel din 2011 pana in prezent, mijlocasul in varsta de 23 de ani a evoluat doar in 55 de meciuri in Bundesliga pentru echipa sa de club din pricina numeroaselor accidentari suferite. Accidentarea grava suferita in trecut precum si ultimele trei accidentari serioase pe care Ilkay le-a avut in ultimele luni vor impiedica aproape sigur materializarea oricarui interes al gruparii blanco pentru fotbalistul de origine turca.

La Madrid se incearca evitarea unui nou „caz Sahin” chiar daca oficialii blanco il conisdera de Gundogan „un fotbalist extraordinar”. In ultima vreme, Ilkay Gundogan a manifestat alte dureri puternice in zona spatelui, o accidentare care i-ar putea aduce o noua operatie, dar si ruperea intelegerii verbale cu Real Madrid.

Despre autor

Tags:

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap