EXCLUSIV: Negocieri de ultima ora pentru Radamel Falcao

Radamel Falcao ar putea ajunge in cele din urma pe Santiago Bernabeu. In ziua in care Real Madrid a anuntat prelungirea acordului dintre Karim Benzema si campioana Europei, se pare ca Florentino Perez pregateste ultima lovitura a verii. Atacantul columbian al lui AS Monaco, Radamel Falcao pare ultima tinta a verii pentru Real Madrid, un posibil acord intre AS Monaco si Real Madrid putandu-se produce in urmatoarele zile.

Columbianul si-a dat deja acordul pentru un transfer pe Bernabeu prin intermediul agentului sau, Jorge Mendes, insa Real Madrid si gruparea din Monte Carlo nu au negociat pana ieri seara transferul. Conform unor informatii de ultima ora, vicepresedintele monegascilor, Vadim Vasyliev se afla la Madrid pentru a discuta cu Florentino Perez posibilitatea ca Falcao sa ajunga in cele din urma pe Concha Espina.

Sursele noastre sustin ca este ultima sansa pe care “El Tigre” o mai are pentru a ajunge la Real si totul pare sa depinda de intalnirea din aceasta seara dintre vicele francezilor si presedintele madrilen. Vom reveni cu amanunte.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap