Al Khelaifi: “Am intrerupt negocierile pentru transferul lui Di Maria, este prea scump”

Presedintele clubului Paris Saint Germain, Nasser al-Khela├»fi, a declarat astazi la conferinta de presa de prezentare a noii achizitii a parizienilor, brazilianul David Luiz, ca a negociat intr-adevar transferul lui Angel di Maria de la Real Madrid, dar ca a oprit negocierile cu campioana Europei: “Am discutat intr-adevar cu prietenul meu, Florentino Perez, despre transferul lui Di Maria. Din pacate, este prea scump si am decis sa oprim negocierile” a marturisit oficialul francezilor.

Din cate se pare, Florentino Perez a respins oferta francezilor cifrata la 70 de milioane de euro platibile in doua transe: 10 milioane in aceasta vara (imprumutul lui Di Maria) si 60 de milioane in vara viitoare, platibile in anumite conditii. Florentino Perez a impus propriile sale conditii (10 milioane acum si 70 in vara viitoare), iar oficialii francezi au refuzat aceasta varianta. Aceasta varianta vehiculata de site-ul nostru a fost confirmata astazi de cotidianul L’Equipe.

Conform unor informatii din apropierea clubului, cele doua grupari vor continua insa sa discute despre subiectul Di Maria, in ciuda declaratiei presedintelui quatarez.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap