Florentino Perez: “Gareth Bale nu este de vanzare, indiferent de suma oferita!”

Presedintele clubului Real Madrid, Don Florentino Perez a negat cu vehementa intr-o declaratie facuta in exclusivitate pentru cotidianul MARCA posibilul transfer al lui Gareth Bale la Manchester United. Seful gruparii de pe Santiago Bernabeu a limpezit astfel apele si a confirmat ceea ce inclusiv site-ul nostru anuntase in urma cu o saptamana: “Nu am primit nicio oferta pentru Gareth Bale, nici de la Manchester United si nici de la un alt club. Nu am primit oferte, pentru ca Bale nu este de vanzare pentru nicio suma” a anuntat Don Florentino.

Mai mult, presedintele lui Real Madrid a tinut sa explice situatia: “Asa cum nu imi imaginez un Real Madrid fara Cristiano Ronaldo, nu imi pot imagina un Real Madrid fara Gareth Bale. A adus multe lucruri foarte bune in club si este un fotbalist fundamental pentru prezentul echipei, dar si pentru viitor. Toate cluburile stiu ca Bale isi doreste sa ramana aici si ca nu va pleca niciodata de pe Bernabeu. Nu voi asculta nicio oferta pentru el, indiferent de suma oferita!” a precizat SuperFloren.

Adus vara trecuta de la Tottenham Hotspur pentru aproape 100 de milioane de euro, Gareth Bale a contribuit decisiv in patru din cele cinci finale disputate de Real Madrid in aceasta perioada, marcand de trei ori si pasand decisiv o data in Supercupa Europei. Galezul a adunat pana in prezent 5196 de minute in 66 de jocuri la Real Madrid, a marcat de 33 goluri si a pasat decisiv de 25 de ori. Bale a devenit campion al Europei cu Real Madrid in 2014, campion al lumii in acelasi an si si-a trecut in palmares atat Cupa Spaniei cat si Supercupa Europei.

Despre autor

Tags: , ,

Alex

Alex

"Cuando esté en el lecho de muerte, pido a Dios que me deje un último momento de lucidez para dirigirme a la Prensa y decirles: sois todos unos hijos de puta"

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap