Florentino Perez vrea sa-l aduca inapoi in club si pe Raul Gonzalez

Real Madrid l-a numit pe Zinedine Zidane in functia de antrenor principal la Real Madrid Castila, il are pe Jose Maria Guti la una dintre echipele de juniori ale clubului si saptamana aceasta a oficializat numirea lui Fernando Hierro ca antrenor secund al lui Carlo Ancelotti. Florentino Perez isi doreste insa sa-l aduca acasa si pe Raul Gonzalez, legendarul jucator spaniol care a imbracat tricoul merengue timp de 20 de ani.

Pana in acest moment, Florentino Perez i-a propus de doua ori lui Raul sa se intoarca la Madrid, insa s-a lovit de fiecare data de refuzul fostului numar 7, intrucat Raul mai vrea sa joace macar un an. Mai mult, Raul a primit o oferta tentanta din Statele Unite, de la o echipa din Major League Soccer, oferta pe care o analizeaza in aceste zile.

Prima propunere facuta de Florentino lui Raul a venit cu ocazia meciului de retragere a lui El Sie7e pe Santiago Bernabeu, pentru ca urmatoarea sa se produca in urma cu cateva luni cand Raul a primit delegatia oficiala a Madridului in Qatar, la un eveniment promotional. Interesant este ca, a doua propunere a fost una inedita facuta de Perez. Don Florentino il vede pe viitor pe Raul un posibil succesor chiar la functia de presedinte al clubului blanco, atunci cand actualul sef al gruparii de pe Chamartin decide sa puna stop activitatii sale. Informatia a fost confirmata pentru site-ul nostru, de surse din apropierea gruparii blanco, aceleasi surse care sustin ca Raul ar putea ocupa pana atunci postul lasat liber de Miguel Pardeza, Director Sportiv sau eventual de consilier al presedintelui, la fel ca si Zinedine Zidane. Daca va pune capat activitatii sale de fotbalist, Raul se va putea intoarce chiar in aceasta vara pe Santiago Bernabeu, daca nu va primi aceasta sansa mai mult ca sigur in an electoral, pentru a sprijini campania lui Florentino Perez.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap