Punto Pelota confirma informatiile prezentate ieri de site-ul nostru

Cu toate ca presa din Anglia da ca si realizat transferul lui Angel di Maria la Manchester United, Realmadrid.com.ro a anuntat ieri ca gruparea pe care din sezonul viitor o va antrena Louis van Gaal nu a facut inca o oferta oficiala gruparii madrilene. Si asta pentru ca tehnicianul italian Carlo Ancelotti le-a cerut oficialilor blanco sa nu deschida nicio discutie cu vreun alt club pana cand nu se va incheia Cupa Mondiala, iar el si Angel di Maria vor putea discuta linistiti despre viitorul argentinianului.

Carlo Ancelotti este convins ca il poate convinge pe Di Maria sa se razgandeasca si a cerut in mod expres ca Real Madrid sa deschida orice negociere pentru un eventual transfer al lui Fideo abia dupa discutia privata pe care a programat-o in cursul zilei de luni. Manchester United si Paris Saint Germain sunt echipele pregatite cu oferte de 60 respectiv 65 de milioane de euro pentru starul argentinian, care insa pare determinat sa paraseasca Bernabeul. Informatia prezentata ieri de Realmadrid.com.ro in contrast cu informatiile din presa din Romania sau Anglia a fost confirmata astazi de cotidianul MARCA si de site-ul Punto Pelota sub semnatura lui Miguel Navarro (vezi facsimil) un apropiat al clubului blanco. Punto Pelota este cel mai accesat site de stiri sportive din Spania dupa site-urile principalelor cotidiane din Capitala.

Untitled

Cu toate acestea, sansele ca Angel di Maria sa continuie la Real Madrid sunt reduse, surse din apropierea clubului blanco sustinand ca Di Maria s-a confesat apropiatilor ca nici macar Carletto nu-l va face sa-si indrepte decizia luata deja. Conform acelorasi surse, Di Maria va analiza serios oferta lui United care are foarte multe plusuri, dar si un minus: United nu va juca in acest an in Uefa Champions League!

Untitled

Angel di Maria a fost unul dintre cei mai buni jucatori madrileni in sezonul recent incheiat reusind sa paseze decisiv in 26 de randuri. Totodata, cel supranumit “Fideo” a reusit sa inscrie de unsprezece ori pentru gruparea blanco. Di Maria a venit la Real Madrid de la Benfica Lisabona in sezonul 2010-2011 si a reusit de atunci sa marcheze 36 de goluri si sa paseze decisiv in alte 87 de randuri.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap