Francois Gallardo: “Toni Kroos este innebunit sa ajunga la Real Madrid”

Jurnalistul Francois Gallardo a asigurat ca germanul Toni Kroos este una dintre tintele lui Real Madrid pentru aceasta vara. Mai mult, deja celebrul ziarist care a anuntat mutarile lui Gareth Bale la Madrid respectiv Ozil la Arsenal, sustine ca germanul este disperat sa imbrace tricoul echipei blanco: “Cred ca va fi primul transfer al Realului. Fanii il plac, Ancelotti il place, clubul il place, iar baiatul arde de nerabdare sa joace pentru cel mai mare club din lume” a declarat Gallardo in cadrul emisiunii El Chiringuito.

Gallardo a oferit si motivele pentru care Kroos este preferat de Ancelotti unor variante ceva mai scumpe vehiculate in acest moment pe piata: “Poate juca in multe pozitii la mijlocul terenului, are calitate si tactic este extrem de bun. Joaca in plus pentru o echipa nationala de top si la un club de top” spune Gallardo. Acesta confirma ca FC Barcelona este interesata si ea de mutarea germanului pe Camp Nou: “Exista o echipa care il vrea pe Kroos si vrea sa-l deturneze din drumul sau spre Bernabeu. Dar va trebui sa se retraga din cursa pentru ca jucatorul vrea la Madrid, iar Real a avut deja contact permanent cu el. Barcelona este clubul care s-a implicat in aceste negocieri, dar s-a lovit de refuzul fotbalistului care este innebunit dupa Real Madrid” a concluzionat Gallardo.

Interesul lui Real Madrid pentru Toni Kroos a fost anuntat in luna martie in exclusivitate de site-ul nostru, care a precizat ca stafful Realului a stopat pentru moment negocierile intrucat sezonul era in plina desfasurare si din ce in ce mai complicat. Se pare ca de fapt Florentino Perez a decis ca negocierile din acel moment pentru Kroos sa nu continuie, intrucat exista posibilitatea ca italianul Carlo Ancelotti sa nu continuie la Real Madrid.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap