EXCLUSIV: Toni Kroos a fost propus pe Bernabeu

Toni Kroos, Bayern Munchen

In ultimele zile au existat numeroase zvonuri conform carora, Real Madrid ar putea sa-l achizitioneze pe internationalul german Toni Kroos de la Bayern Munchen. Intrat in dizgratia oficialilor bavarezi, dar si a staful tehnic pentru ca nu si-a prelungit inca acordul cu actuala campioana a Europei, Kroos a dat nastere unor speculatii masive in ultimele saptamani, cotidianele  MARCA sau El Confidencial anuntand ca Real Madrid ar putea sa-l achizitioneze pe Kroos la schimb cu Sami Khedira. Cotidianele amintite au speculat de asemenea si un alt posibil schimb intre Thomas Muller si Isco Alarcon. Nimic mai fals: astfel de schimburi nu vor exista!!!

Sursele site-ului nostru infirma varianta anuntata de presa iberica, dar confirma unele discutii existente intre Volker Struth si Dirk Hebel (agentii lui Kroos) si Jose Angel Sanchez. Mai exact, Toni Kroos, Thomas Muller si Mario Mandzukic au fost oferiti prin diverse surse, pe rand, gruparii blanco, dar vicepresedintele Sanchez a respins pentru moment, toate propunerile venite pe adresa clubului madrilen din partea diversilor emisari. Cu toate acestea, Real Madrid ar putea redeschide pista Toni Kroos la finalul sezonului 2013-2014, iar in functie de situatia lui Benzema, chiar si discutiile pentru Mario Mandzukic.

Pe de alta parte, clubul blanco are o politica bine stabilita de transferuri si refuza negocierea prin intermediari, astfel ca pentru orice jucator susceptibil de un transfer pe Bernabeu, oficialii blanco negociaza direct cu gruparea de care apartine jucatorul, mai ales daca in discutie sunt cluburi fata de care Real Madrid are un respect deosebit. Este si cazul situatiei de fata, Jose Angel Sanchez actionand in consecinta.

Mai exact, marti 11 martie 2014, a avut loc o discutie intre omul numarul doi in organigrama blanco si omologul sau pe probleme de marketing, Andreas Jung. Ulterior, discutia a fost continuata de Jose Angel Sanchez si cu Matthias Sammer si a fost una suficient de concludenta: Real Madrid nu a facut nicio oferta clubului bavarez pentru vreunul dintre cei trei jucatori si nici fotbalistilor in mod direct, dar nu exclude deschiderea discutiilor in vara. Este de fapt un maniera eleganta a madrilenilor de a nu recunoaste discutiile cu unul dintre acesti jucatori.

E drept, optiunea respectabila a clubului merengue vine ca o urmare a comportamentului civilizat pe care l-au avut oficialii germani in momentul in care noua senzatie a fotbalului iberic, Jese Rodriguez, trezise interesul campioanei germane. Karl Heinz Rummenigge, presedintele bavarezilor a discutat atunci direct cu Florentino Perez, (intr-o perioada in care Jese nu aparuse inca la prima echipa), iar presedintele madrilenilor l-a refuzat politicos inca din start. Rummenigge a inteles mesajul si n-a facut nicio propunere concreta pentru trecerea lui Jese pe Allianz Arena, in ciuda recomandarilor antrenorul Josep Guardiola. In acest moment, sansele ca vreunul dintre Mandzukic sau Thomas Muller, sa ajunga pe Santiago Bernabeu sunt extrem de reduse, insa singura varianta reala a madrilenilor pare internationalul german Toni Kroos, jucator despre care realmadrid.com.ro a aflat ca in proportie de 90% va ajunge pe Bernabeu in vara.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap