Future Madrid: Real Madrid a transferat astazi unul dintre cei mai talentati tineri spanioli

Real Madrid lucreaza intens la viitorul sau. Conform unor informatii de ultima ora, gruparea blanco a reusit sa achizitioneze doi fotbalisti extrem de tineri si de talentati pentru sezoanele viitoare.

Primul nume acontat de Real Madrid este cel al senzatiei olandeze, Mink Peeters de la Ajax Amsterdam. Acesta s-a alaturat deja lotului condus de Luis Miguel Ramis la Real Madrid Juvenil A si este considerat tanarul cu cea mai promitatoare ascensiune intre fotbalisti olandezi de varsta sa. Peeters are numai 16 ani si a costat-o pe Real Madrid 3 milioane de euro. “Un mediapunta de picior stang, extrem de tehnic si rapid, international sub 17 ani cu o proiectie fulminanta catre viitor si o ascensiune rapida” noteaza De Telegraaf care sustine ca de fapt Real Madrid ar fi platit 5 milioane de euro in schimbul talentatului mijlocas ofensiv olandez.

Astazi, madrilenii se pare ca au finalizat al doilea transfer de acest gen. Este vorba despre pustiul minune al Mallorcai, Marco Asensio (18 ani), jucator vizat si de Barcelona sau Manchester City. Asensio i-a costat pe madrileni 3,8 milioane de euro, iar transferul sau a fost confirmat pentru cotidianul MARCA de agentul fotbalistului, Horacio Gaggioli. Acelasi Gaggioli sustine ca Asensio va fi imprumutat din iarna in prima liga spaniola conform intelegerii cu Real Madrid, Carlo Ancelotti considerand ca fotbalistul are un nivel mult peste nivelul Castillei in acest moment. Asensio este international sub 19 ani al Spaniei si in primele sale doua meciuri in tricoul echipei de tineret a marcat de trei ori. Poate juca atat ca aripa stanga sau dreapta, cat si ca mijlocas ofensiv.

In zilele viitoare, Real Madrid va incerca asaltul final la pustiul care a incantat intreaga Norvegie. Este vorba de Martin Odegaard, copilul minune al norvegienilor de la Stromsgodset, curtat si de Chelsea, Arsenal, Manchester United sau FC Barcelona. Odegaard are numai 15 ani, dar a debutat deja in echipa mare a Norvegiei in preliminariile Campionatului European din Franta. Conform unor informatii de ultima ora, Odegaard a refuzat deocamdata sa vina la Madrid pentru ca nu doreste sa evolueze decat la prima echipa a clubului. Discutiile vor continua pe parcursul acestei saptamani, Odegaard fiind deja cotat la 8 milioane de euro.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap