Getafe – Real Madrid, 18 aprilie 2021, ora 22.00

Real Madrid întâlnește în această seară pe Coliseum Alfonso Perez pe Getafe, o echipă aflată la 4 puncte de retrogradare, cu cel mai slab atac din La Liga și cu doar o victorie în ultimele 12 meciuri.

Zinedine Zidane are foarte multe probleme de lot iar în meciul de astăzi vor absenta Ramos și Lucas Vasquez accidentați pentru o perioadă mai lungă, Mendy cu o accidentare la picior care-l va ține 10 zile pe bancă, Varane cu Covid și Fede Valverde în carantină din cauza întâlnirii cu un pozitiv, Carvajal și Hazard reveniți la antrenamente dar ne fiind forțați diseară iar Nacho și Casemiro suspendați pentru cumul de cartonașe respectiv cartonașul roșu din ultimul meci. Ca atare se va apela la juniori iar în apărare lângă Militao, singurul fundaș central disponibil, va fi Chust lângă care a mai jucat în meciul de tristă amintire cu Alcoyano. Benzile vor fi asigurate de Odriozola și Marcelo, la fel singurii disponibili. Absența lui Casemiro va putea fi suplinită de cei 2 magi de la mijloc, Toni Kroos – Luka Modric iar în fața lor va juca probabil Isco.

În atac, unde stăm cel mai bine la nivel de lot, este posibil să fie odihnit Vini JR care a jucat foarte bine în dubla cu Liverpool și la derby, dar care a terminat meciul la capătul puterilor. Probabil Asensio va trece pe partea lui iar Rodrygo va juca pe dreapta, ambii flancându-l pe Karim Benzema, referința din atac și cel pe care se bazează ofensiva blanco.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap