Guillem Ballague despre “operatiunea Robert Lewandowski”

Screenshot - 07.12.2015 - 09:06:06
Agentul lui Lewandowski, sambata pe Bernabeu

Real Madrid vrea sa-l transfere pe Robert Lewandowski, iar agentul fotbalistului a fost vazut sambata la partida dintre Real Madrid si Getafe pe Santiago Bernabeu. Polonezul, golgeterul preliminariilor pentru Euro 2016 are contract pana in 2019, insa Bayern Munchen ii va propune un nou acord pana in 2021 anunta presa spaniola.

Jurnalistul Guillem Ballague sustine ca agentul lui Robert Lewandowski vrea sa-i indeplineasca dorinta polonezului de a ajunge la Real Madrid. Cezary Kucharski a fost vazut sambata pe Estadio Santiago Bernabeu intr-o zona a stadionului unde se poate ajunge doar prin invitatia clubului Real Madrid. Kucharsky a venit in Capitala spaniei pentru a se intalni cu cativa prieteni, precum si cu ambasadorul Poloniei la Madrid, Tomasz Arabaski. Profitand de aceasta intalnire, agentul lui Lewandoswki ar fi discutat si cu Florentino Perez si Jose Angel Sanchez despre situatia atacantului polonez. Ballague anunta ca relatia dintre Lewandowski si Kucharski este extrem de stransa, cei doi avand inclusiv afaceri impreuna.

Situatia lui Lewa nu este insa simpla: Bayern vrea sa-i prelungeasca acordul scadent in 2019. Germanii vor sa-l transforme in cel mai bine platit fotbalist al clubului, insa Kucharsky a refuzat deja prima propunere de prelungire a contractului. Se vorbeste ca gruparea blanco este dispusa sa-i ofere 12 milioane de euro pe an starului polonez, dar si ca Robert isi doreste mult sa ajunga pe Bernabeu, considerand ca un transfer la Madrid este un pas inainte in cariera sa. In Polonia se anunta pe surse de asemenea ca Lewandowski este considerat “urmatorul galactic” si ca rolul sau va fi acela de a-l inlocui pe Karim Benzema in echipa de stele de pe Santiago Bernabeu. Francezul ar putea ajunge in vara viitoare la Arsenal pentru 55 de milioane de euro.

Despre autor

Tags: , , ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap