Huesca – Real Madrid – sâmbătă 6 februarie 2021, ora 17.15

Vinicius

Real Madrid joacă astăzi pe terenul ultimei clasate, o echipă cu numere mai bune decât o arată poziția din clasament, cu un antrenor nou și care a scos 4 puncte din ultimele 3 meciuri. În mod normal ar fi o partidă ușoară dar, la cum se prezintă echipa noastră în fața adversarilor cotați mai slab și care joacă pe contre, putem spune că nu va fi deloc așa.

După îndepărtarea lui Michel, noul antrenor Pacheta a schimbat așezarea echipei, acesta mizând pe 3 fundași centrali și doi jucători de bandă într-un 5 – 3 – 2 clasic ce reduce posesia balonului ( a scăzut de la 49% la 44% în ultimele 2 meciuri în care nu a pierdut ) dar oferă o mai mare siguranță defensivă. Ne așteptăm ca gazdele să ofere mingea Realului urmând să încerce să-i prindă descoperiți pe contraatac sau la o fază fixă. Vorbind despre acestea, Huesca este echipa care a primit cele mai multe goluri din aceste faze fixe, un punct forte al echipei noastre în general.

Real Madrid se prezintă cu un lot format din 17 jucători, cu 3 aduși de la tineret, Chust, Altube și Marvin, și un număr foarte mare de absenți. Sergio Ramos și Dani Carvajal lipsesc din nou din echipă, ei putând fi înlocuiți în acest meci de Alvaro Odriozola ( care ar fi la al 4-lea meci ca titular ) și Nacho ( proaspăt revenit după pauza impusă de infecția cu Covid, având însă doar 3 antrenamente complete cu echipa). Defensiva va fi completată de Rafa Varane în centru și Ferland Mendy pe stânga. Mijlocul echipei va fi cel clasic Kroos – Casemiro – Modric în absența lui Fede Valverde și Isco accidentați, Odegaard proaspăt plecat și Lucas Vasquez accidentat.

Atacul va fi format din cei 2 jucători titulari de drept în acest moment, Karim Benzema și Marco Asensio. Pentru a 3-a poziție pleacă favorit la titularizare brazilianul Vini Jr, un jucător chiar mai tânăr decât unii dintre cei de la Real Madrid Castillia dar cu calități indiscutabile și o sumă de transfer care-l obligă să joace la prima echipă. Meciul acesta este o șansă ( printre ultimele) pentru Vinicius să arate ce poate și să se consolideze pe partea stângă în această perioadă în care absentează Eden Hazard.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap