Sergio Ramos – operat de urgență la genunchi

Căpitanul nostru Sergio Ramos va fi operat astăzi la genunchiul stâng. Procedura este minim invazivă dar va necesita o perioadă postoperatorie de minim 6 săptămâni. Operația este menită să înlăture durerile pe care le avea Sergio de mai de mult, inclusiv semifinala Supercupei Spaniei jucând-o cu infiltrații.

Ca atare, Căpitanul nu va putea fi prezent mai multe etape de campionat și va lipsi și la partida tur din deplasare cu Atalanta Bergamo. Se speră recuperarea lui în timp util pentru returul de pe Alfredo di Stefano.

Trebuie menționat că în acest moment, Sergio nu are un contract semnat cu niciun club pentru anul următor, ofertele ne lipsindu-i dar se pare că el așteaptă decizia lui Florentino în acest meci de orgolii dintre cei doi. Sergio cere 2 ani de contract cu același salariu iar Florentino oferă 1 an cu același salariu sau 2 ani cu o reducere de 10% pe toată perioada.

Ajuns deja la 35 de ani, într-o formă excelentă totuși, fundașul central vrea să evite o eventuală situație similară cu a lui Victor Valdes de acum câțiva ani când, ulterior anunțului plecării de la rivali și al unui precontract cu AS Monaco, s-a accidentat foarte grav și a rămas fără echipă un an.

Perioada de absență este estimată la 6 săptămâni.

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap