Impresarul lui Diego Lopez si Arbeola sustine ca cei doi nu vor pleca de la Madrid

Agentul Miguel Garcia Quilon a fost ieri foarte activ. In cursul diminetii s-a prezentat in biroul Directorului General Jose Angel Sanchez unde a discutat situatia jucatorilor sai, Diego Lopez si Alvaro Arbeloa. In jurul pranzului, Quilon a fost invitat la Cadena COPE unde a incercat sa clarifice situatia jucatorilor sai.

Conform ultimelor informatii primite, Quilon a transmis oficialilor blanco dorinta jucatorilor sai de a ramane la Real Madrid, mai ales ca amandoi au discutat cu antrenorul Carlo Ancelotti, care le-a cerut sa ramana alaturi de echipa. Situatia lui Diego Lopez pare ceva mai stabila, in timp ce situatia lui Arbeloa ramane dificila. Cu toate acestea, cei doi conteaza pe sprijinul cel mai important: cel al antrenorului!

“Diego Lopez mai are trei ani de contract cu Real Madrid si vrea sa ramana la echipa. Acest baiat a suportar o presiune uriasa si injusta in ultimul an si jumatate, dar a demonstrat ca poate trece peste si depasi toate aceste momente dificile precum un adevarat campion. Din pacate, Diego este o persoana publica si este dificil cand ai acest statut sa treci peste toate cu vederea. Nimanui nu-i place sa fie judecat pentru situatii ipotetice sau pentru chestiuni de gusturi personale. Si totusi Diego a trecut peste toate si este fericit aici”a spus Quilon despre portarul madrilen. In ceea ce-l priveste pe Arbeloa, Miguel Garcia a anuntat: “Are inca doi ani de contract cu Real Madrid. Primul sau gand este acela de a se recupera fizic dupa accidentarea suferita. A discutat cu antrenorul si este un jucator util pentru Real. Va ramane un jucator util pentru acest club” a incheiat Quilon.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap