MARCA anunta tinta numarul 1 a verii pentru Real Madrid: Luis Suarez “galacticul” verii pe Bernabeu?!

Cotidianul MARCA sustine ca atacantul uruguayan Luis Suarez este tinta numarul 1 a campioanei Europei pentru sezonul 2014-2015. Suarez ar putea sa o coste pe Real Madrid la fel cat a costat-o Gareth Bale. Jurnalistii madrileni nu exclud nici varianta anuntata deja de Realmadrid.com.ro, croatul Mario Mandzukic (28 de ani) de la Bayern Munchen, jucator mult mai ieftin care ar putea veni la Madrid pentru a-l acompania pe Benzema sau inlocui pe atacantul francez.

MARCA noteaza in editia sa tiparita de astazi ca Florentino Perez, presedintele clubului Real Madrid, Jose Angel Sanchez, Dirctorul General al clubului si Carlo Ancelotti, antrenorul principal, s-au asezat la masa pentru a pune la cap strategia pentru sezonul viitor.

Ancelotti a cerut ca Benzema, Di Maria, Arbeloa si Diego Lopez sa continuie si din sezonul viitor pe Santiago Bernabeu si a acceptat varianta Luis Suarez, super atacantul lui Liverpool, Gheata de Aur a Europei alaturi de Cristiano Ronaldo in sezonul recent incheiat. Florentino si-a anuntat antrenorul ca exista deja discutii intre cele doua cluburi, iar uruguayanul este jucatorul vedeta al campaniei de transferuri din aceasta vara. Conform aceluiasi cotidian, Ancelotti nu vrea sa piarda prea multi dintre jucatorii care alcatuiesc lotul actual si a cerut clubului sa incerce sa prelungeasca acordurile lui Khedira si Benzema. La capitolul plecari MARCA vehiculeaza totusi numele lui Morata, Casemiro, Coentrao, Jose Rodriguez sau Arbeloa.

MARCA noteaza ca Paul Pogba, Juan Iturbe si Alberto Moreno se afla si ei pe lista de achizitii a madrilenilor, asa cum site-ul nostru v-a anuntat deja in ultimele saptamani. Dincolo de toti, Luis Suarez pare insa tinta verii pentru Florentino Perez. De urmarit…

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap