Italienii speculeaza: Vidal la Real Madrid la schimb cu Khedira si 40 de milioane de euro

Presa italiana sustine ca Real Madrid pregateste in iarna o oferta pentru chilianul Arturo Vidal, jucator pe care Carlo Ancelotti il pretuieste foarte mult. 40 de milioane de euro plus Sami Khedira este oferta pe care gruparea blanco ar putea sa o trimita spre Torino, una mai mult decat avantajoasa pentru echipa pregatita de Masimilliano Allegri, care in vara acestui an a refuzat 40 de milioane de euro de la Manchester United pentru Vidal.

Italienii sustin ca foarte important in aceasta afacere ar putea fi chiar jucatorul, care pare mai mult decat incantat sa evolueze pe Santiago Bernabeu. In cartea “Vidal, su historia” scrisa de jurnalistul chilian Nicolas Olea, Arturo si-a marturisit dragostea pentru gruparea de pe Concha Espina, care a inceput odata cu transferul compatriotului sau Ivan “Bam Bam” Zamorano pe Bernabeu: “Visul sau a fost mereu sa joace la Real Madrid” isi aminteste unul dintre angajatii clubului Colo Colo, Nelson Pizarro, citat in “Vidal, su historia” de Olea. Acesta rememoreaza: “Il intrebam mereu: “Dar in Italia n-ai vrea sa joci?”, mai ales ca noi in Chile urmaream foarte mult campionatul italian. Raspunsul sau venea sec: “Nu, nu, eu vreau la Madrid! Vreau la Real Madrid”.

Olea dedica intr-unul dintre capitolele cartii sale pasaje importante iubirii dintre Arturo Vidal si gruparea de pe Chamartin: “Arturo a fost dorit la Real Madrid de Mourinho. Portughezul a avut ochi pentru el, iar Arturo era pe punctul de a-si indeplini visul copilariei. Nu l-au lasat insa sa plece. Germanii de la Leverkusen au cerut multi bani”.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap