Nebunia din jurul lui James: gest impresionant al columbianului pentru un suporter

James Rodriguez i-a impresionat pe columbieni nu doar prin evolutia sa din partida contra Canadei, in care a marcat un gol senzational, ci si prin gestul facut in momentul schimbarii sale de pe teren. Nebunia din jurul starului columbian a atins cote uriase in tara sa natala si nu numai.

Cu ocazia partidei amicale contra Canadei, noul numar 10 al Realului a fost intampinat de fani cu un urias steag al Columbiei care in centru avea o impresionanta emblema a clubului Real Madrid, o noua demonstratie a atasamentului pe care columbienii il asigura in ultima vreme gruparii de pe Santiago Bernabeu.

Mai mult, in momentul inlocuirii sale, un suporter columbian a patruns in teren pentru a-si imbratisa idolul si a primi un autograf de la James… chiar pe teren. Retinut imediat de fortele de ordine, fanul nationalei columbiene a primit insa in mod surprinzator autograful cu pricina chiar de la James, care nu l-a lasat pe suporter sa fie escortat in afara terenului de joc fara a-si primi recompensa visata.

Acesta a plecat alaturi de fortele in ordine cu lacrimi de bucurie in ochi. Gestul sau a fost intampinat cu admiratie in presa columbiana, iar clipul de mai jos a devenit viral pe toate retelele de socializare.

https://www.youtube.com/watch?v=OlO3h-m-YJw

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap