James Rodriguez a semnat cu Real Madrid pana in 2020 si efectueaza acum vizita medicala

Cel mai bun marcator de la Cupa Mondiala din Brazilia, columbianul James Rodriguez si-a implinit astazi visul carierei: a semnat cu Real Madrid. In jurul orelor 10:00 ale diminetii in Romania, starul lui AS Monaco a devenit jucatorul lui Real Madrid dupa ce si-a pus semnatura pe un contract valabil pe sase ani de zile. Mutarea o costa pe Real Madrid 70 de milioane de euro plus alte cinci milioane in cazul in care James va castiga Uefa Champions League cu Real Madrid in urmatorii ani sau va deveni Balonul de Aur al lumii.

Columbianul a efectuat astazi si vizita medicala la Clinica Sanitas la Moraleja unde a fost intampinat de medicul Carlos Diez (vezi foto), iar in cursul zilei de astazi, cel mai probabil diseara in jurul orelor 20:00 in Romania va fi prezentat oficial pe Santiago Bernabeu. Prezentarea fotbalistului columbian a intarziat tocmai pentru ca populatia din America de Sud si America Centrala sa poata urmari la o ora rezonabila primele imagini cu James Rodriguez in tricoul echipei blanco.

Exista unele informatii conform carora, prezentarea s-ar putea amana chiar pana maine, intrucat Florentino Perez nu ajunsese inca in Madrid la orele diminetii, dar cel mai probabil, presedintele blanco va ajunge in jurul orelor 14:00 in Capitala Spaniei. Bienvenido a tu querida casa, James Rodriguez!!!

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap