Karim Benzema vrea sa ramana la Real Madrid

Karim, Real

Karim Benzema a fost aplaudat la scena deschisa dupa partida cu Bayern. Fotbalistul francez pare sa-si fi apropiat intr-un final fanii, iar in zona nobila de pe Bernabeu, satisfactia si-a facut culoar. Pe strada lui Karim a iesit din nou soarele. ?

Karim nu vrea sa plece

Chiar daca au existat oferte pentru el in ultimii ani, Benzema si-a exprimat mereu convingerea ca locul sau este la Madrid. Nu este exclus ca Real Madrid sa opereze modificari in atac in perioada de vara, insa ipoteticele transferuri din acest moment ar putea sa nu afecteze situatia lui Karim Benzema.

Deja fostul international francez, vrea sa continuie pe Santiago Bernabeu si are de partea sa sprijinul antrenorului Zinedine Zidane si al vestiarului.

“Karim e decis calificarea cu Bayern. In final, mereu te poti astepta de la el ca va da randamentul scontat” sustin persoane din apropierea jucatorului, citate de cotidianul ABC. Benzema functioneaza in meciurile cu miza, iar acest detaliu pare sa conteze foarte mult.

“Karim e constient de faptul ca Real Madrid ar putea achizitiona inca un atacant. Si e la fel de constient ca ar putea incepe sezonul viitor pe banca, insa asta nu-l sperie. Nu se simte afectat, nu se simte preocupat de asta. Va lupta pentru titularizare”? sustin aceleasi voci din anturajul fotbalistului.

Titular in finala de la Kiev

Acum ca si-a recuperat partea de protagonism pe care o cauta, Karim Benzema are sanse mari sa fie titular la Kiev. Chiar si apropiatii lui o spun: “E pe un drum bun, si-a imbunatatit jocul. Are nevoie de goluri pentru a juca la cel mai inalt nivel. La fel si Bale, cu care Benzema are o relatie apropiata”.

Karim isi doreste sa ramana la Real Madrid, adica la echipa unde a castigat absolut totul. Motivele sunt destul de multe, insa unul se distinge clar: Benzema e un madridista convins. ?

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap