AS: Neymar negociaza deja cu Real Madrid

Neymar Real Madrid

Cotidianul madrilen AS scrie astazi ca un emisar al clubului blanco a fost vazut de doua ori cu Neymar in Brazilia in ultimele saptamani. Florentino nu a discutat inca despre un eventual francez cu Paris Saint Germain, dar poate profita de faptul ca super starul brazilian isi doreste sa paraseasca Parisul cu orice pret. Jugones anunta ca Neymar va juca din vara la Real Madrid, in timp ce El Pais nu exclude posibilitatea unui imprumut pentru un sezon, cu clauza de cumparare.

Vinicius Junior l-a dat de gol

Emisarul Madridului si Neymar s-au intalnit pe 22 martie la Mangaratiba conform cotidianului AS, iar in luxoasa locuinta achizitionata de Ney in provincie a ajuns si Vinicius Junior. Pustiul lui Flamengo a fost adus de emisarul blanco pentru ca el si Neymar sa se cunoasca mai bine, insa fotbalistul de 17 ani a facut o mica gafa.

El a urcat pe Instagram poza cu Neymar, iar din acel moment au inceput “urmaririle”. Vinicius a fost imediat reperat cand a parasit casa lui Neymar si alaturi de el a fost recunoscut si trimisul Madridului. “Nimeni nu trebuie sa stie ca sunt in Rio” ii transmisese acesta lui Vinicius, dar totul s-a aflat destul de repede. Conform celor de la AS n-a fost prima apropiere dintre Real Madrid si Neymar, care a fost vizitat in perioada accidentarii si de Ronaldo Nazario, un om foarte apropiat de Real si mai ales de Florentino Perez.

260 de milioane de euro ar costa transferul

Eduardo Inda a explicat in emisiunea El Chiringuito ca Neymar va juca din vara pe Santiago Bernabeu. Jurnalistul chiar a insistat asupra explicatiei: “Nu e vorba ca se discuta, e vorba ca s-au inteles si Neymar va juca la Real Madrid. Nu e exclus sa fie anuntat inainte de Campionatul Mondial” a transmis Inda.

PSG l-ar putea vinde pentru 260 de milioane de euro, o parte din aceasta suma urmand ca Real Madrid sa o obtina din vanzarea de jucatori. Bale e primul vizat, intrucat galezul nu mai doreste nici el sa continuie pe Bernabeu. Benzema ar putea fi al doilea, dar pentru el, Madridul a refuzat deja 90 de milioane de euro din China, pentru ca fotbalistul a spus din start “nu”. Karim a fost urmarit totusi de reprezentantii lui AC Milan la partida cu Bayern.

Despre autor

Tags: , , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap