Warning: is_readable() [function.is-readable]: Unable to find the wrapper "https" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/realmadr/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mashsharer/includes/header-meta-tags.php on line 286
Tue. Jan 28th, 2020

Keylor Navas implineste 3 ani la Real Madrid

Portarul costa-rican, Keylor Navas implineste trei ani de cand a plecat de la Levante la Real Madrid. Doar 10 milioane de euro a platit gruparea blanco pentru portarul cu care a castigat de doua ori Uefa Champions League in ultimii doi ani, Navas devenind probabil unul dintre cele mai bune transferuri facute vreodata de Florentino Perez ca raport calitate-pret.

In ciuda numeroaselor zvonuri legate de David de Gea, Gianluigi Donnarumma sau Thibault Courtois, Navas ramane numarul 1 la Real Madrid, devenind un jucator fundamental in viziunea antrenorului Zinedine Zidane si a vestiarului echipei blanco.

Navas, care in decembrie va implini 31 de ani, a strans in tricoul merengue 97 de meciuri oficiale, dintre care 25 in competitiile europene. De la venirea sa la Real Madrid, Keylor si-a trecut in palmarez La Liga 2016-2017, Uefa Champions League in doua randuri, Supercupa Europei in 2014 si Campionatul Mondial al Cluburilor in alte doua randuri.