Keylor Navas: “Pentru mine si poporul costarican, aceasta zi este una de neuitat!”

Keylor Navas a fost prezentat astazi in noua sa calitate de jucator al lui Real Madrid. Portarul costarican a fost intampinat de 10.000 de fani si dupa ce a rostit primele cuvinte ca fotbalist blanco a coborat pe gazon pentru a se poza in premiera in echipamentul Campioanei Europei. Ulterior, Keylor Navas a sustinut obisnuita conferinta de presa, prima sa conferinta in calitate de jucator merengue. Iata cele mai importante declaratii facute astazi de noul portar al madrilenilor:

“Totul a fost extraordinar. Vreau sa salut poporul costarican, pentru ca este o bucurie uriasa pentru noi toti. Sper ca s-au simtit foarte bine astazi, la fel cum m-am simtit si eu. Pentru noi, a fost o zi cu adevarat de neuitat”

“Este o oportunitate incredibila pentru cariera mea. Mereu am visat sa joc aici, este normal, pentru ca vorbim despre cel mai mare club din lume. Stiu ca exista o concurenta uriasa pentru postul de titular, dar in acelasi timp stiu ca am ocazia deosebita de a invata de la Iker si de la Diego. Este o onoare sa ma pot antrena alaturi de ei. Dorinta mea este sa am sansa sa evoluez”

“Cand am aflat de interesul Madridului, mi-au trecut prin cap multe chestii. Mi-am pus toata credinta in mainile lui Dumnezeu si am sperat ca se va intampla ceea ce trebuie sa se intample. La final, totul a iesit bine si sunt extrem de fericit”

“Incerc sa fiu o persoana buna, un exemplu pentru cei din jur. Sunt fericit ca in tara mea sunt foarte multi copii care vor sa vina la fotbal pentru a ajunge portari”

“Ma simt foarte fericit ca mi-am indeplinit acest vis. Sper si imi doresc sa raman la Real Madrid pentru multi ani. Cred ca ma voi adapta, pentru ca tot ceea ce-mi doresc este sa incep cat mai repede antrenamentele”

“Ieri am avut ocazia sa vizitez clubul. N-am avut inca onoarea de a discuta cu niciunul dintre noii mei colegi, dar stiu ca toti sunt profesionisti adevarati si sunt convins ca ma vor primi bine”

“In acest moment suntem trei portari la Real Madrid si de ce nu, exista posibilitatea sa ramanem trei pentru un post. Am meritat sa ajung la Real Madrid, n-am ajuns aici pentru ca am castigat la loterie!”

“Sunt linistit, am incredere in mine si voi face tot ceea ce este posibil pentru a ma impune. Cand muncesti din greu, rezultatele nu au cum sa intarzie sa apara. Simt ca in acest an sunt mai bun decat in ultimii ani”

“Am avut ocazia sa plec din Costa Rica si am ajuns la Albacete, un club care a investit mult in mine. In etapa mea la Levante am crescut mult, atat ca om cat si ca fotbalist. M-am maturizat. Acum, ajuns la Real Madrid, mi-am indeplinit un vis, iar dorinta mea este raman aici cat mai mult”

“Clubul este impresionant. Simt ca ma aflu intr-un loc privilegiat, incarcat de istorie si trofee. Este o onoare ca cel mai important club din lume mi-a oferit increderea totala si un contract pe sase ani de zile”

“Mentalitatea mea nu se va schimba. Mereu ma voi supune deciziilor corpului tehnic, mereu ma voi antrena la capacitate maxima, sunt foarte linistit si vad lucrurile foarte clar”

“Nu consider ca e un dezavantaj faptul ca provin de la o echipa mica, o echipa care prefera sa se apere mai mult. La Real Madrid presiunea este alta, aici vorbim de o echipa ofensiva, dar cu o defensiva foarte buna. Ma voi adapta fara probleme, secretul este sa fiu mereu atent si concentrat 100% pentru ca atunci cand e nevoie de interventiile mele sa pot interveni”

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap