Diego Lopez nu s-a înteles cu AS Monaco şi ar putea ajunge în Italia

Diego Lopez nu a ajuns inca la un acord cu AS Monaco in privinta unui transfer. Portarul lui Real Madrid pare insa tot mai aproape de o despartire de campioana Europei, iar cea mai probabila destinatie pare conform ultimelor informatii, Italia.

AC Milan si SC Napoli il doresc pe portarul in varsta de 33 de ani, iar Real Madrid este dispusa sa negocieze. In aceasta dimineata, Real Madrid a primit o oferta oficiala din partea gruparii AC Milan, care il doreste sub forma de imprumut pe Diego Lopez cu optiune de cumparare in vara viitoare pentru 5 milioane de euro. Oficialii blanco nu oferisera pana la ora pranzului niciun raspuns concret si asteapta ultimele tentative venite din partea gruparilor AS Monaco si SC Napoli. Portarul s-a antrenat ieri cu Real Madrid alaturi de noul sau coleg, Keylor Navas si de mai vechiul sau coechipier, Iker Casillas.

Lopez era vizibil afectat de situatia pe care o intampina si conform cotidianului MARCA, intr-o discutie pe care a purtat-o ieri cu Jose Angel Sanchez ar fi spus: “Stiti si voi foarte bine ca eu sunt mai bun. Faceti cum vreti”. Conform unor surse din apropierea agentului Jose Quillon, Lopez nu vrea sa paraseasca Real Madrid, dar se simte nedorit de catre stafful tehnic si administrativ al echipei. In cateva zile, situatia sa ar putea fi solutionata.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap