Lansare de carte, Bogdan Socol: sambata, 21 noiembrie la Romexpo

Cu ocazia marelui derby de sambata dintre Real Madrid si FC Barcelona, jurnalistul Digisport, Bogdan Socol, lanseaza “Jurnalul unui iubitor de fotbal”. O noua carte de exceptie a cunoscutului comentator sportiv care are programata lansarea in data de 21 de noiembrie. Cei interesati sa discute cu Bogdan o pot face sambata, incepand cu ora 17:00 in cadrul Tragului de carte Gaudeamus de la Romexpo. Cei care nu pot ajunge la lansare pot deja comanda cartea de pe site-ul editurii EuroPressGroup sau de pe site-ul ideeaeuropeana.ro. Link-urile pentru achizitie le aveti mai jos. Felicitari Bogdan Socol!

“Comentariile lui Cristian Ţopescu împletite cu turneul final de vis al naţionalei României m-au făcut să vreau un singur lucru: să ajung şi eu comentator şi să pot trăi pe viu meciuri de neuitat. Așa am absolvit Școala Superioară de Jurnalistică în 2003, an în care mi-am realizat şi un prim vis: acela de a comenta un meci de fotbal în direct. Se întâmpla la TV Sport, actualul sport.ro. Partida, Arsenal – Everton 2-0. De atunci până în prezent am adunat peste 1700 de meciuri comentate, fie din studio, fie de pe stadion. Printre ele, două finale de Champions League, câteva dintre cele mai aşteptate derby-uri din Europa, Barcelona – Real Madrid, AC Milan – Inter sau Arsenal – Manchester United, precum şi Clasicul României, Steaua – Dinamo.

Inevitabil, când ești într-o asemenea situație, trebuie să înfrunți și criticile și cele mai grobiene înjurături. Știu că stilul meu vulcanic, mai sud-american, nu este pe placul tuturor, însă eu cred că mi se potrivește cel mai bine. Consider că un comentator trebuie să transmită emoția și pasiunea din timpul unui meci tocmai pentru a-l face pe telespectator să se simtă ca și cum ar fi pe stadion. Cert este că pe nimeni nu lasă indiferente comentariile mele. Ori plac, ori ba!” – Bogdan Socol

Puteti achizitiona cartea “Jurnalul unui iubitor de fotbal” si accesand aceste doua link-uri:

1. Link EuroPressGroup

2. Link ideeaeuropeana.ro

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap