Cristiano Ronaldo, criza de nervi dupa articolul din El Confidencial

cristianoronaldo

Cristiano Ronaldo a intentionat in cursul zilei de ieri sa emita un comunicat de presa, dupa ce cotidianul El Confidencial l-a propulsat intr-o pozitie ingrata. Portughezul i-ar fi spus presedintelui Florentino Perez conform sursei citate ca “nu vom castiga nimic in acest an cu Rafa Benitez antrenor!” afirmatie complet farsa din informatiile noastre. Intrigat de articolul aparut in cotidianul amintit, Cristiano s-a interesat chiar in ce conditii poate actiona in instanta impotriva jurnalistului Luis Miguel Gonzalez, insa a fost rapid descurajat de apropiatii sai, care l-au avertizat sa nu inceapa un razboi cu presa.

Supararea lui Cristiano din pricina acestui articol este mare, atat de mare, incat Ronaldo l-a sunat ieri pe Florentino Perez transmitandu-i pe un ton vehement ca “este un articol total mincinos, trebuie sa luam atitudine, pentru ca numele meu este terfelit si folosit pentru a face rau clubului” sustine jurnalistul Miguel Lano. “Cu toate ca recunoaste in particular ca il regreta pe fostul antrenor si ca relatia cu Rafa Benitez nu a inceput asa cum spera, Ronaldo afirma raspicat ca nu a spus niciodata acel lucru despre Benitez si ca isi sustine antrenorul in noul proiect” anunta acelasi jurnalist.

L-am contactat pe Miguel Lano pentru mai multe informatii, iar una dintre ele pare cel putin interesanta. Autorul articolul din El Confidencial, Luis Miguel Gonzalez a lucat intre 2004 si 2009 la Real Madrid ca redactor al site-ului realmadrid.com, dupa ce in prealabil fusese Director al Revistei Fundatia Real Madrid. A fost inlaturat de noul presedinte, Florentino Perez la revenirea la Madrid alaturi de alti cativa colaboratori, iar pana in 2014 nu a mai colaborat cu niciun nume important din presa spaniola. Din 2014 s-a alaturat echipei El Confidencial unde de aproape 10 luni scrie pe banda rulanta articole anti Florentino Perez.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap