Manchester United va face in cursul zilei de luni o oferta concreta pentru Angel di Maria

Angel di Maria a fost atras de Manchester United cu un contract fabulos. Argentinianul va primi 9 milioane de euro pe Old Trafford fara eventualele bonusuri de performanta, salariu pe care gruparea engleza l-a negociat direct cu agentul fotbalistului, Jorge Mendes. Aflat si in atentia puternicelor formatii franceze AS Monaco si Paris Saint Germain, dar si a campioanei Italiei, Juventus Torino, Angel inclina spre Anglia, mai ales ca ar fi purtat se pare o discutie hotaratoare cu tehnicianul olandez Louis van Gaal.

Real Madrid si Manchester United nu au negociat inca suma de transfer in cazul fotbalistului argentinian, dar se pare ca englezii sunt dispusi sa accepte pretentiile gruparii de pe Santiago Bernabeu. Los Merengues cer 60 de milioane de euro pentru starul nationalei Argentinei si alte 5 milioane daca Man United va castiga in urmatoarele trei sezoane Uefa Champions League cu Di Maria in teren. Presa engleza speculeaza ca dupa finala de duminica, United va prezenta prima oferta pentru mijlocasul sud american.

Saptamana viitoare (luni), Angel di Maria si Carlo Ancelotti vor avea o discutie  prin care italianul spera sa-l faca pe Fideo sa se razgandeasca in privinta plecarii sale de pe Santiago Bernabeu, Ancelotti fiind singurul care blocheaza transferul lui Di Maria in acest moment. Deocamdata, Angel di Maria pare de neclintit: cauta solutii pentru a parasi Real Madrid.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap